• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie

Het beste van de meeste toilettassen is dat deze een haakje hebben waarmee je deze altijd en overal op kan hangen. Lees meer

Toilettassen

Een toilettas die je echt overal kan gebruiken

Het beste van de meeste toilettassen is dat deze een haakje hebben waarmee je deze altijd en overal op kan hangen. Zo hoef je op de camping je toilettas niet meer op de grond te zetten met het gevolg dat alles nog natter wordt. Als je in de natuur bent hang je hem simpelweg aan een takje of je tent. Op deze manier kan je nog makkelijker bij de inhoud en kan je ook nog eens heel makkelijk het spiegeltje gebruiken wat in de meeste toilettassen zit. Weer of geen weer, als je haar maar goed zit!

Lees meer

Helaas, we hebben geen resultaat gevonden voor je.

Misschien helpt het om de filters iets aan te passen? Geeft dit nog steeds niet het gewenste resultaat? Neem dan gerust contact met ons op.
Dit kan eenvoudig via het “Help” wolkje rechtsonder in beeld of via de mail: info@kampeerwereld.nl.

Stel je voor, je staat eindelijk in het douchehokje na te lang in de rij te hebben gestaan. Je wilt je handdoek en toilettas ophangen aan het haakje en je zal net zien dat deze is afgebroken of er gewoon niet is. Gelukkig is hier een goedkope en vooral makkelijk oplossing voor. Stop een zuignap met haakje in je toilettas. Zo kan je altijd je toilettas ophangen daar waar je hem nodig hebt. Hang hem in een douchehokje wat hoger zodat deze niet nat wordt. Ook kan je deze nu aan de buitenkant van de caravan hangen. Een simpele maar goede accessoire voor in je toilettas.

Net als bij verschillende artikelen kan je bij een toilettas ook precies die uitzoeken die goed bij je past en dan voornamelijk qua gebruik. Iemand die lichtgewicht op reis gaat heeft geen behoefte aan een uitgebreide toilettas maar gewoon een lichtgewicht variant. Ga je met een gezin weg? Dan wil je misschien wel een shampoo fles XL meenemen omdat dat makkelijker is en die stop je niet weg in een lichtgewicht toilettas maar een die wat groter en ruimer is. Toilettassen worden vaak over het hoofd gezien, maar het is wel een tas die kamperen nog leuker en makkelijker kan maken.