Voor 17.00 uur besteld?
Vandaag verstuurd!
Gratis verzending vanaf €35.-*

De temperatuur begint weer te stijgen, de zon schijnt heerlijk en het liefst zoek je verkoeling op het strand of bij het zwembad! De zomer is begonnen! Voor de dames onder ons kan de bikini weer uit de kast gehaald worden! Leuk is tegenwoordig de mix and match collectie van Protest.

Lees meer

Bikinibroekje

Mix an match bikinibroekje

De temperatuur begint weer te stijgen, de zon schijnt heerlijk en het liefst zoek je verkoeling op het strand of bij het zwembad! De zomer is begonnen! Voor de dames onder ons kan de bikini weer uit de kast gehaald worden! Leuk is tegenwoordig de mix and match collectie van Protest. Hierbij kan je het bikinibroekje los kopen van het topje. Handig, want bij veel dames matchen deze maten niet en is een bikini compleet lastig kopen. Maar kan je de top los van het bikinibroekje kopen, is dat probleem helemaal verholpen. Want met mix and match ben jij in controle en mix je alle maten gewoon met elkaar!

Lees meer
Lijst
Foto's
  • 1
  • 1

De mix and match collectie van Protest heeft verschillende modellen en printjes. Wil je dus liever een breder bikinibroekje dan kan dat , maar ook een klein bikinibroekje zit gewoon in de collectie. Niet allen Protest heeft mix and match, maar ook bikinimerk SHIWI geeft je de keuze om de top los van het bikinibroekje te kopen. En ook zij hebben verschillende modellen en printjes zodat je er lekker op los kan combineren. Dus wat ons betreft kan die zomer wel beginnen en lig jij straks met je eigen samengestelde bikini heerlijk aan het strand!