• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie
Stel je vraag

Veelgestelde vragen over voortenten

Voortenten

Ik zoek een nieuwe voortent. Ik heb maat 8.  
Ieder merk heeft zo zijn eigen maten. Dus met een maat 8 komen wij niet verder. We moeten dan het merk tent weten, maar wat het allerfijnste zou zijn is de omloopmaat van de caravan. De omloopmaat van de caravan kan zelf gemeten worden. Dit is vanaf de grond, de rail volgen van de caravan, naar de andere kant van de grond. Wij kunnen de omloopmaat opmeten of wij kunnen aan de hand van de caravan gegevens de omloopmaat opvragen. Hiervoor hebben wij dan ook echt alle gegevens nodig, merk, bouwjaar, model en type. Bijvoorbeeld een Knaus uit 2011, model sport en type 650 UDF. Aan de hand van deze gegevens kunnen wij de omloopmaat van de caravan vinden en daardoor dus ook een goede maat voortent. In het geval van deze caravan is de omloop 1098 cm. 

Zit er garantie op een voortent? Zo ja, hoeveel jaar? 
Ja. Op iedere voortent zit garantie. Per merk verschilt het hoeveel jaar garantie er op de voortent zit. Vaak heeft een voortent 2 jaar garantie. De garantie zit voornamelijk op een fabrieksfout, niet op bijvoorbeeld een rits die met geweld dicht is gedaan waardoor de runner is afgeknapt of de rits los is gescheurd. De garantie telt alleen als de voortent bij ons is gekocht en dit is te laten zien door middel van een kassabon. Wanneer er een fabrieksfout in de voortent zit, wordt deze voortent opgestuurd naar de leverancier en wordt dit netjes opgelost.  
 
Zitten de gordijnen er standaard bij? 
De gordijnen die in de voortent hangen zitten er standaard bij. Er zijn allemaal verschillende soorten gordijnen, en deze zijn vaak gemaakt met een print van dat jaar. Elk merk heeft ook zo zijn eigen systeem met gordijnen. Er kunnen geen andere gordijnen van een ander merk aan die tent bevestigd worden. Wel zijn de bevestigingsmanieren los te kopen en ook de gordijnen zijn los te verkrijgen.