Voor 17.00 uur besteld?
Vandaag verstuurd!
Gratis verzending vanaf €35.-*
Handschoenen & Wanten

Handschoenen en wanten

Wanneer je naar koudere gebieden op reis gaat, of als het hier in Nederland winters weer is mogen een paar handschoenen en wanten niet ontbreken in je garderobe.

Lees meer

Handschoenen en wanten het hele jaar door verkrijgbaar

Wanneer je naar koudere gebieden op reis gaat, of als het hier in Nederland winters weer is mogen een paar handschoenen en wanten niet ontbreken in je garderobe. Gelukkig ben je dan bij Kampeerwereld Hendriks aan het juiste adres, want wij hebben een ruime collectie handschoenen en wanten. Je vindt in onze winkel en online veel verschillende modellen, zodat we voor iedere reiziger precies hebben wat hij of zij nodig heeft. Nog een voordeel is dat onze handschoenen en wanten ook in de zomer verkrijgbaar zijn voor diegene die in de zomer juist naar de koude oorden vertrekken!

Lees meer
Lijst
Foto's
  • 1
  • 1

Onze handschoenen en wanten zijn van diverse merken zodat er voor ieder wel wat wils tussen zit. Zo vind je bij ons RAB, Black Diamond en Sinner handschoenen. Veel Black Diamond handschoenen hebben een goede waterdichtheid en zijn vaak afgewerkt met een handpalm die je heel veel grip biedt. Handig tijdens outdoor activiteiten in de sneeuw. RAB handschoenen en wanten hebben dit ook en er is zelfs een paar wanten gevuld met dons, zo weet je zeker dat je geen koude handen gaat hebben! Kortom, we hebben een ruime keuze voor iedereen die er ook in de winter graag op uit trekt!