Voor 17.00 uur besteld?
Vandaag verstuurd!
Gratis verzending vanaf €35.-*

Wanneer je een koelkast in de caravan of camper hebt kan het natuurlijk wel eens voorkomen dat er iets kapot gaat aan deze koelkast.

Lees meer

Koelkast onderdelen

E.H.B.O. bij koelkasten

Wanneer je een koelkast in de caravan of camper hebt kan het natuurlijk wel eens voorkomen dat er iets kapot gaat aan deze koelkast. Gelukkig heeft Kampeerwereld Hendriks diverse koelkast onderdelen in huis om ervoor te zorgen dat de koelkast in jouw caravan of camper weer gerepareerd kan worden. Ons assortiment van koelkast onderdelen is breed en bestaat uit ventilatieroosters, lampjes, deurvergrendeling en nog veel meer. Zo krijgt jouw koelkast een tweede kans!

Lees meer
Lijst
Foto's
  • 1
  • 1

Heb je een scharnier kapot of is de flessenhouder gebroken; deze koelkast onderdelen en nog veel meer vind je bij Kampeerwereld Hendriks, zowel online als in de winkel in Ermelo. Vaak is het ook mogelijk om een onderdeel van een koelkast te bestellen. Om het juiste artikel te bestellen is het van belang dat het merk, typenummer en als het kan ook nog het jaartal bekend is. Zo ben je ervan verzekerd dat het juiste onderdeel door ons geleverd gaat worden.