• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie
Kerstwereld

Onze Kerstwereld in een nieuw jasje

Kerstwereld Hendriks transformeert naar Kerstoutlet!

Zoals iedereen inmiddels al enigszins gewend is, gaat dit jaar alles een beetje anders. Het “nieuwe normaal” zullen we maar zeggen. Ook bij Kerstwereld Hendriks gaat het deze winter net even anders dan de andere jaren dat je onze kerstmarkt bezocht. Wij steken dit jaar Kerstwereld Hendriks namelijk net even in een ander jasje. Deze winter presenteren wij je met trots de Kerstwereldoutlet! Kerstwereld maar dan met HEEL VEEL korting! Kerstshoppen wordt op deze manier nog leuker.

Kerstoutlet bij Hendriks
Wat kan je verwachten van de outlet? Wij bieden jou onze dezelfde, leuke kerstpullen aan tegen een extra scherpe prijs! Van kerstbal tot kerstboom, van kaars tot kussen, ook onze kerstoutlet heeft het allemaal! Onze kerstshow zal wat ingetogener en knusser zijn dan je van ons gewend bent, maar het wordt zeker niet minder gezellig! Met de fijne extra korting kun jij je boom deze winter nog glanzender maken. Zo willen wij er in ieder geval knallende kerstdagen van maken en jou inspireren om jouw huis in de kerstsferen te brengen. Wij hebben er in ieder geval zin in! Jij komt toch ook?

Wanneer?
Onze Kerstoutlet gaat open vanaf zaterdag 14 november 2020. Zo heb je dus nog ruim genoeg de tijd jouw huis om te toveren in de kerstsferen! Jij komt toch zeker ook weer deze winter?

Kom veilig winkelen, lees onze Corona regels..

 

Kerstwereld
Kerstwereld