• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie

Natuurlijk ken je wel de innovatieve pellet kachels die huizen verwarmen. Lees meer

Pellet barbecues

Cullinair genieten met een pellet barbecue 

Natuurlijk ken je wel de innovatieve pellet kachels die huizen verwarmen. Deze techniek is nu ook toegepast op barbecues. De pellet barbecue is een eenvoudige manier van barbecueën waarmee je in korte tijd grotere hoeveelheden eten kan bereiden. Zodra de barbecue gaat roken is de temperatuur digitaal in te stellen waarna deze door de pellet barbecue met een thermostaat in de gaten wordt gehouden. Doordat de pellets vanuit de pellettank automatisch worden aangevoerd houdt de barbecue een constante temperatuur. Culinair barbecueën was nog nooit zo eenvoudig. Deze pellet barbecues zijn onder andere verkrijgbaar van het merk Weber.   

Lees meer
Lijst
Foto's

De pellet barbecue zorgt voor een compleet nieuwe barbecue ervaring. Je kan zowel grillen als smoken op een pellet barbecue waarbij het vlees die authentieke rooksmaak krijgt. De ventilator zorgt voor een goede verspreiding van warmte en rook. Dat zorgt voor een verbazingwekkende nieuwe manier van roken. Wil je de smaak van het roken naar een hoger niveau tillen gebruik dan de smaak pellets van onder andere Weber en Cobb. Deze hebben wood pellets met smaken als Apple, Hickory en Grill Academy Blend die speciaal voor de pellet barbecue zijn.  

Het roken in combinatie met lage temperaturen zorgt voor een unieke vorm van roken. De pellet barbecues hebben door het geheel digitaal gestuurde systeem een zeer makkelijk te regelen temperatuur. De temperatuur wordt bepaald door de automatische aanvoer van de pellets en de ventilator waardoor de temperatuur nauwkeurig te regelen is bij dit type barbecue. Denk hierbij aan de pellet barbecue van Weber, deze is geheel digitaal gestuurd en kan via de Weber app op je telefoon aangestuurd worden. Met deze digitale barbecue assistent wordt het maken van het perfecte gerecht een fluitje van een cent.