• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie
Birkenstock

Birkenstock, een merk dat al decennia lang bekendheid geniet en dat bekend staat om slippers en sandalen met een uitmuntende zool. Lees meer

Birkenstock

Birkenstock, een zool waar je u tegen zegt!

Birkenstock, een merk dat al decennia lang bekendheid geniet en dat bekend staat om slippers en sandalen met een uitmuntende zool. In 1774 stond Johann Adam Birkenstock al vermeld in kerkelijke archieven als schoenmaker. Het voetbed was geboren en tot op de dag van vandaag heeft deze nog steeds dezelfde pijlers als toen. Namelijk; steun, comfort en hoge kwaliteit. Natuurlijk is de Birkenstock zelf wel veranderd, maar het Gizeh model staat nog steeds dicht bij het oorspronkelijke ontwerp en daarmee kunnen we wel vaststellen dat het een ijzersterke formule is. Een uniek en anatomisch voetbed waar je u tegen zegt!

Lees meer

Al bijna tweeënhalve eeuw is Birkenstock een begrip. Het voetbed is in deze tijd natuurlijk hier en daar wat aangepast, maar de insteek is in al die jaren hetzelfde gebleven. Birkenstock wil voetbedden maken die anatomisch goed zijn en een voetbed dat uniek is. Wanneer je ook naar het voetbed van een Birkenstock slipper kijkt zie je dat deze op een bijzondere manier gevormd zijn. Dit is dan ook het succes van dit oorspronkelijk Duitse merk. Inmiddels zijn Birkenstock slippers in ongeveer 90 landen verkrijgbaar over de hele wereld.

Comfort, steun en hoge kwaliteit is waar het merk Birkenstock bekend om staat. Daarbij staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Niet alleen omdat de producten van hen lang mee gaan, maar ook omdat er bij het produceren van de Birkenstocks milieubewust wordt gehandeld. Naast deze 3 pijlers hebben de veschillende modellen ook een modieuze look. Zo worden comfort en ondersteuning gecombineerd tot een slipper die er ook nog eens leuk uit ziet. Slippers van Birkenstock zijn er voor zowel de dames, heren als de kids en worden wereldwijd gedragen. De meest bekende modellen zijn wel de Gizeh, Ramses, Arizona, Madrid en Mayari.