• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie

Veelgestelde vragen over Bo-Camp

Bo-Camp

Kan ik deze tafel in de regen laten staan?
Ja hoor, hij is helemaal van aluminium gemaakt dus is hij echt volledig waterbestendig. Zorg er wel voor dat je hem weer goed droog maakt, de schroeven en popnagels zijn niet van roestvrijstaal en kunnen gaan roesten. Ook wanneer er een kras in het blad komt is de tafel nog steeds waterbestendig.

Kunnen er zware dingen in het netje onder de tafel gelegd worden?
Daar is het netje eigenlijk niet voor bedoeld. Het netje gaat dan ook doorhangen waardoor hij tegen je knieën aan kan komen wanneer je aan tafel gaat zitten.

Waar laat ik de losse poten?
Er zit geen hoes of tas bij de Premium tafel. Onder de tafel zitten klemmen bevestigd waar je de losse poten makkelijk in kunt drukken. Zo blijven ze stevig zitten, ook tijdens vervoer.

Staat de tafel ook stevig op een ongelijke ondergrond?
Dat ligt eraan hoe ongelijk de grond is. Ieder pootje heeft een stelschroef onderaan de poot waardoor je een spelingsruimte hebt van ongeveer 3 cm.

Hoe gebruik ik de verschillende standen van de tafel?
De tafels hebben verschillende pootjes die voorzien zijn van schroefdraad. Door deze afzonderlijk te gebruiken of in combinatie met elkaar kan je de tafel op verschillende hoogtes monteren.

Gaat de tafel met een naad in het midden of de tafel die dubbel te vouwen is niet doorzakken?
In principe niet, maar zorg er altijd voor dat je tafel recht staat. Leun niet te zwaar op de scheidingslijn en belast de tafel niet te zwaar. Een campingtafel kan 25 kg dragen mits je het gewicht over het tafelblad verdeeld.

Is er een hoes voor de Premium tafels?
Nee, er is helaas geen hoes voor deze tafels. Wel hebben wij in onze winkel een legio aan hoezen en is er vast wel eentje die eromheen past. Wel zal je dan wat ruimte overhouden.

Kan ik een kooktoestel op de Premium side-table neer zetten?
Ja hoor, dat is geen enkel probleem. Het tafeltje is stevig genoeg.

 

Is de tafel wel stevig ondanks zijn gewicht?
Ja hoor, het tafelblad is gemaakt van glasfiber en kan dus heel wat hebben.

Is de tafel nog waterbestendig als er een kras in komt?
Ja, het tafelblad blijft waterbestendig.

Is de tafel ook in andere kleuren verkrijgbaar?
Nee, de Feather tafel is alleen in deze houtlook verkrijgbaar.

 

Is het blad van de bamboe tafels van Bo-Camp bestand tegen water?
Ja hoor, de bamboe tafels hebben een coating in de vorm van een laagje lak waardoor ze beschermd zijn tegen water. Een tafel is natuurlijk een gebruiksproduct dus als deze laag beschadigd is, is de tafel niet meer waterbestendig.

Hoe stel ik de poten op de juiste hoogte in?
Heel eenvoudig, je draait het onderste gedeelte van de poot tegen de klok in. Zo gaat hij open. Vervolgens stel je hem op de gewenste hoogte in en draai je de poot met de klok mee weer op slot.