• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie

Niets vervelender dan wakker te worden op de camping en je ziet dat het een beetje regent. Lees meer

Bo-Camp partytenten

Maak je kampeerplek compleet met deze Party Shelter

Niets vervelender dan wakker te worden op de camping en je ziet dat het een beetje regent. Ontbijten in de frisse buitenlucht kun je wel vergeten en je zit dus jammer genoeg binnen in je klamme tent. Gelukkig kan je dit eenvoudig oplossen door of helemaal naar Zuid-Frankrijk te rijden, waar je overigens ook regen kan hebben, of je investeert in een Party Shelter van Bo-Camp. Zit je droog wanneer er een beetje regen is of heerlijk in de schaduw als de zon schijnt. Met de optionele zijwanden kan je de Party Shelter ook zo afsluiten dat je fijn uit de wind komt te zitten maar met de zijwanden van gaas houdt je insecten buiten.

Lees meer

Ondanks dat de Party Shelter van Bo-Camp een stalen frame heeft is deze wel alleen op te bouwen. Dankzij de bogen kan je het frame deel voor deel in elkaar zetten voordat je deze met elkaar verbindt. Dit kost weinig moeite en bijna geen kracht. Om het nog makkelijker te maken kan je de uiteinden van de stokken fixeren in voetjes. Deze voetjes zet je vervolgens vast met een haring. Zo schuiven ze niet uit elkaar. Als laatste trek je het doek over het frame. Deze zet je vast met klittenband. Eventueel kun je nog zijwanden in de partytent hangen en klaar ben je. Makkelijk en snel.

Zoals de naam al zegt gaat het hier om een Party Shelter van Bo-Camp. Ten onrechte denken veel mensen dat je deze tent de hele zomer lekker makkelijk kan laten staan. Helaas moeten we je dan teleurstellen, dat kan niet. Het doek gaat dan te snel achteruit door de Uv-straling. Wanneer je de Party Shelter alleen opzet wanneer je deze echt nodig hebt zal je er veel langer plezier van hebben. Er is ook de mogelijkheid om het doek te vervangen. Wel is het verstandig om bij de camping na te vragen of je deze tijdens je verblijf mag laten staan of dat je deze alleen even voor een dag op mag bouwen. Sommige camping willen dit liever niet hebben.