• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie
Fjällräven waxstation en maatwerk

Fjällräven waxstation en maatwerk

Het waxen van je G-1000 kleding kan soms een heel karwei zijn. Je weet niet waar je moet beginnen, je bent bang je kleding te verpesten of je hebt er eigenlijk gewoon geen zin in! Geen probleem! Want bij Kampeerwereld kan je ook kleding laten waxen bij ons waxstation in de winkel.

Eén van onze medewerkers helpt je graag met het waxen van je G-1000 kleding. Uitgerust met een blok Greenland wax en een strijkbout gaan onze medewerkers met het waxen aan de slag. Terwijl jij nog even rondneust (afhankelijk van de beschikbaarheid) in onze winkel maken wij jouw kleding weer waterproof door middel van de Greenland wax. Het is dus klaar terwijl je wacht en dit voor maar €10,-  Toch zelf proberen? Lees dan ons artikel over het waxen van G-1000 kleding

Fjällräven broeken kunnen gemakkelijk afgeknipt worden en er zit altijd een naaisetje bij zodat je de pijp met wat steekjes netjes vast kan zetten op de gewenste lengte. Maar ben je nou niet zo’n handige Harrie, dan bieden wij ook een maatwerk service aan. Voor €9,95 wordt de broek door één van onze medewerkers netjes afgespeld op de lengte die jij graag wilt. Wij zullen de broek dan naar een atelier brengen en daar zal de broek netjes worden ingezoomd en afgewerkt. Je gegevens worden genoteerd en zodra de broek bij ons klaarligt krijg je een berichtje om de broek weer op te halen.

Woon je nou niet bij ons in de buurt, maar wil je wel graag gebruik maken van onze maatwerk service? Dat kan! De broek kan dan worden nagestuurd. Dan betaal je de verzendkosten van €4,95 extra. Deze zullen bij het afrekenen van de broek worden meegenomen.

Fjällräven waxstation en maatwerk

Voor vragen of meer informatie kan je contact opnemen met onze klantenservice of langskomen in de winkel. Onze productexperts helpen je graag verder.