• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie

Gabbag is een innovatief bedrijf waardoor bestaande producten verbeterd worden en zij steeds weer met nieuwe artikelen op de markt komen. Lees meer

Gabbag

Unieke kleurrijke producten van Gabbag

Gabbag is een innovatief bedrijf waardoor bestaande producten verbeterd worden en zij steeds weer met nieuwe artikelen op de markt komen. Bij het produceren van hun kwaliteitsproducten gebruikt Gabbag de volgende formule: direct, to-the-point en toch persoonlijk. Ze streven ernaar om snel en efficiënt te werken en ze combineren vakmanschap met stijl. Dit zie je terug in de unieke kleurrijke producten waarmee zij zich onderscheiden. Alle artikelen van Gabbag staan synoniem voor vakmanschap, duurzaamheid, de fijnste materialen, stevigheid en een ongelooflijk oog voor detail. Dit alles zorgt ervoor dat je weet dat je een goed product hebt als je voor Gabbag kiest.

Lees meer
Lijst
Foto's
Gabbag Dry Gabbag 25L
Op voorraad
24.95

Veel of weinig spullen mee? Met tassen van 15 tot 125 liter opbergruimte zit er altijd wel een tussen die past bij jouw avontuur. Alle tassen zijn geïnspireerd door de tas waar het ooit allemaal mee begonnen is: The Original Gabbag. De tassen van dit merk zijn waterdicht. Met een waterdichte tas hoef je je, tenzij anders aangegeven, geen zorgen te maken dat je spullen nat worden als je op avontuur bent. De tassen van Gabbag zijn kleurrijk, sportief en hebben een fantastische kwaliteit. Rugzakken, duffels, fietstassen en drybags van Gabbag vind je bij Kampeerwereld Hendriks.

Gabbag draait naast de tassen, zijn hand niet om voor slaapzakken, slaapmatten en hoofdkussens. Zo heb je alles bij elkaar en kan je volledig uitgerust op avontuur. De slaapproducten zijn onderscheidend door de felle kleuren en zijn goed met elkaar te combineren. Ook voor de kids kan je bij Gabbag terecht voor een fijne slaapzak en slaapmat. Wat mooi is aan de Gabbag slaapmatten is dat ze zichzelf opblazen en voorzien zijn van een ingebouwd hoofdkussen. Mocht dit niet voldoende ondersteuning voor je hoofd zijn, dan heeft Gabbag een bijpassend reiskussen. Comfortabel slapen doe je met Gabbag.