• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie
Hamat

Hamat is wereldwijd een grote speler als het gaat om matten. Lees meer

Hamat

Alsof je op een rode loper je voortent binnenstapt

Hamat is wereldwijd een grote speler als het gaat om matten. Ze hebben het gehele productie proces van begin tot einde in eigen hand en kunnen op die manier de beste kwaliteit leveren. Het brede assortiment van Hamat bestaat onder meer uit deurmatten, schoonloopmatten, kokosmatten en schoenvegers. Omdat je tijdens je vakantie waarschijnlijk vaak een uitstapje maakt in de prachtige natuur rond de camping, is een deurmat best belangrijk. Deze zorgt dat je minder vuil naar binnen loopt en biedt daarnaast een plek om je schoenen uit te trekken. Zo houd je de caravan, camper of voortent netjes en schoon. 

Lees meer

De verschillende soorten matten van Hamat hebben elk een eigen functie. De een is bedoeld om buiten neer te leggen en je voeten op te vegen voordat je naar binnen loopt. De ander is bedoeld om aan de binnenzijde van de deur te plaatsen. Er zijn grove en relatief ruwe Hamat matten om het ergste vuil weg te vegen, maar ook zachte matten die bijvoorbeeld vocht en het kleinere vuil opvangen. Ook kan je een schoenveger gebruiken om ook de bagger aan de zijkant van je schoenen of laarzen er af te borstelen. Het is natuurlijk wel aan te raden dit buiten te doen.

Met alle deurmatten van Hamat is het verblijf op de camping een stuk schoner, maar je kan deze natuurlijk ook thuis gebruiken. Je wilt natuurlijk ook thuis zo min mogelijk vuil van buiten naar binnen meenemen. Bij Hamat vind je niet alleen de standaard deurmatten, maar ook matten met dessins die thuis niet zullen misstaan. Tegenwoordig heeft Hamat ook een serie matten die je kan gebruiken tijdens de barbecue. Zo heb je geen vetspatten meer op de tuintegels en in de winter krijg je minder snel koude voeten. Uiteraard zijn deze matten te herkennen aan de stoere barbecue uitstraling.