• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie

Tegenwoordig vertrouwd iedereen maar op zijn navigatiesysteem en op de Apple/Google kaarten functie van je mobiel, maar wat is er nu mis met de route kaarten? Helemaal niets als het aan ons ligt! Bij ons kan je goed terecht voor een route kaart van jouw vakantiebestemming. Lees meer

Route kaarten

Route vinden zonder navigatie

Tegenwoordig vertrouwd iedereen maar op zijn navigatiesysteem en op de Apple/Google kaarten functie van je mobiel, maar wat is er nu mis met de route kaarten? Helemaal niets als het aan ons ligt! Bij ons kan je goed terecht voor een route kaart van jouw vakantiebestemming. Route kaarten zijn heel erg handig om in de auto te hebben, zeker als je in een gebied rijdt waar je de weg niet goed kent. Plus je kan niet altijd vertrouwen op je navigatie of routeplanner van je telefoon. Zorg er daarom altijd voor dat je een route kaart in de auto hebt liggen.

Lees meer
Lijst
Foto's

Al onze route kaarten zijn van de ANWB. Een heel bekend merk binnen de kampeer wereld. Van veel gebieden binnen Europa hebben wij een route kaart online in onze webshop en in onze winkel in Ermelo. Dus ga je naar Frankrijk, Italië of Oostenrijk of zelfs naar Turkije? Bij Kampeerwereld ben je aan het juiste adres! Zo kan je altijd voorbereid op pad en kan je de mooiste plekjes aankruisen om een mooie route te plannen. Toch gebruik maken van je navigatie? Zelfs dan zijn route kaarten handig voor wanneer er bijvoorbeeld file staat en je een andere route wilt nemen.

Maar ook voor de fervente fietser hebben wij een heel scala aan route kaarten. Namelijk de Falk ANWB route kaarten voor op de fiets. De route kaarten zijn handig als je van tevoren alvast wilt uitzoeken welke route je gaat fietsen in Nederland. Zo hoef je niet bij ieder kruispunt te stoppen om te bepalen waar je heen gaat en kan je genieten van al het moois om je heen, want ook Nederland heeft heel veel moois te bieden. Ben je een mountainbiker? In de mountainbike routegids staan leuke routes voor als je eens iets anders wilt.