• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie

Ook bij Kampeerwereld zitten wij er graag warmpjes bij in de tuin en/of op de camping. Lees meer

Hendriks favoriete kachels

De favoriete kachels van Hendriks op een rijtje

Ook bij Kampeerwereld zitten wij er graag warmpjes bij in de tuin en/of op de camping. Door deze gebruikerservaring hebben wij onze favorieten producten gekregen en zo ook voor de kachels. Deze willen wij graag met jullie delen in een aparte lijst zodat jij handig in één overzicht onze toppers vindt. In de lijst hebben wij van elk model kachel een favoriet geselecteerd. Zo staan er in de Hendriks Favoriete kachels: gaskachels, elektrische kachels, petroleumkachels en elektrische terrasverwarmers. De elektrische terrasverwarmer is perfect voor in de (party)tent, je kan hem eenvoudig ophangen zodat je er op de grond geen last van hebt.

Lees meer
Lijst
Foto's

In de Kampeerwereld Hendriks favorieten zit er voor elke soort kampeerder wel een leuke kachel bij. Ga je met de tent of met de caravan? Sta je maar een weekje of sta je op een seizoenplek? In de Hendriks favorieten vind je altijd wel een passende kachel. Ga je met de tent dat is de compacte elektrische kachel een uitkomst. Wanneer je een seizoen staat dan is een laserkachel of infrarood kachel misschien wat prettiger. Hoe je ook gaat kamperen, Kampeerwereld heeft de oplossing en omdat het een favoriet Hendriks kachel is weet je zeker dat de kachel goed zal bevallen!

Niet hebben wij alleen kachels voor op de camping in onze Hendriks favorieten staan. Ook hebben wij terrasverwarmers in de Hendriks favoriete kachels. Deze kan je thuis onder de veranda hangen voor de koelere zomeravonden. Ook voor feestjes in een partytent kan je deze heaters goed gebruiken. Maar ook de camping kachels kan je prima onder de veranda of partytent gebruiken. Vind je het lastig om te bepalen welke kachel het meest geschikt is voor jou? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze winkel in Ermelo. Wij staan je graag te woord en gaan samen op zoek naar de beste kachel voor jou!