• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie

Als je op zoek bent naar een campingtafel die geschikt is voor allerlei activiteiten, dan is een verstelbare campingtafel een goede keuze. Lees meer

Verstelbare campingtafels

Verstelbare campingtafels voor een comfortabele maaltijd

Als je op zoek bent naar een campingtafel die geschikt is voor allerlei activiteiten, dan is een verstelbare campingtafel een goede keuze. Deze tafels zijn ontworpen om aan te passen aan verschillende hoogtes en zijn dus perfect voor gebruik tijdens het kamperen. Op de camping wil je ook comfortabel aan tafel zitten en bij deze tafels kun je gewoon aanschuiven met je campingstoel zonder dat je te laag zit. Ook zijn deze campingtafels in verschillende formaten beschikbaar zodat iedereen een goede plek aan tafel heeft. Of je nu met 2 personen bent of een heel gezin. Bij grotere groepen schuif je gewoon meerdere tafels aan elkaar. Net zo gezellig.

Lees meer
Lijst
Foto's

Niet iedereen heeft dezelfde ruimte om een campingtafel mee te nemen op vakantie, vandaar dat er ook compacte verstelbare campingtafels zijn. Dit zijn tafels waarvan je niet alleen de poten kunt inklappen maar die je vrijwel helemaal kunt wegklappen. Je klapt de poten in en daarna het tafelblad. Zo ontstaat er een ander soort pakket dat je wellicht beter kunt opbergen. Wanneer je een nog compacter pakvolume wilt hebben maar geen kleinere tafel dan zijn er ook verstelbare roltafels. Het frame klap je helemaal in en vervolgens rol je het tafelblad op. Zo heb je een meer rechthoekig pakket dat je bijvoorbeeld makkelijker in een kofferbak of bagagekar kunt leggen.

Omdat je op de camping geen mooie geëgaliseerde ondergrond hebt zoals thuis kan het voorkomen dat je een wiebelende tafel hebt. Natuurlijk kun je hier net als op het terras een bierviltje onder leggen maar dat is niet de mooiste manier. Wanneer je een goed verstelbare campingtafel hebt kun je veel beter dit gewiebel oplossen door de poten te stellen. De fanatieke kampeerder neemt een waterpas mee, maar een beetje scheef heeft ook zijn charme. Zet je de campingtafel ergens anders neer dan kun je opnieuw de poten stellen met de gebruiksvriendelijke verstelmogelijkheden.