• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie

Speciaal voor jou heeft Kampeerwereld aanbiedingen in deken slaapzakken. Lees meer

Aanbiedingen deken slaapzakken

Deken slaapzakken voor een mooi prijsje

Speciaal voor jou heeft Kampeerwereld aanbiedingen in deken slaapzakken. Deken slaapzakken zijn zeer geschikt voor de wat warmere landen. Dit doordat je tijdens de koudere nachten in de zak kan slapen en tijdens de warmere nachten hem kan openritsen zodat je enkel een deken overhoud. Hierdoor heb je minder isolatie en slaapt het koeler. De keuze voor een type slaapzak blijft persoonlijk. De één vind een mummy model fijn doordat deze strak om je heen vormt, de ander vindt een deken model fijn door de grotere bewegingsruimte. Bij Kampeerwereld vind je diverse deken slaapzakken voor een mooie aanbiedingsprijs.

Lees meer

In de aanbiedingen van de deken slaapzakken zijn diverse merken te vinden. Merken zoals Nomad, Human Comfort en Polydaun bieden slaapzakken van een goede kwaliteit. Daarom hebben wij ervoor gekozen om deze op te nemen in de aanbiedingen. Zo heb jij een kwalitatief goede deken slaapzak voor een scherpe prijs. Binnen deze aanbiedingen zijn er verschillende slaapzakken. De één heeft wat meer isolatievulling dan de ander en is daarmee beter opgewassen tegen kou. Belangrijk is dat jij weet wat jouw kampeerplannen zijn voor nu maar ook de toekomst. Zo kan jij een deken slaapzak kiezen waar je jaren plezier van gaat hebben.  

Kom je er niet uit en wil je persoonlijk advies? Kampeerwereld staat voor je klaar om je een persoonlijk advies te geven en je te helpen bij de keuze van je deken slaapzak. Dit kan zowel online als in de winkel. In onze winkel in Ermelo kunnen wij een persoonlijk advies geven en kan jij de aanbieding deken slaapzakken zelf proberen want van elk model hebben wij een showmodel. De keuze van je slaapzak is erg belangrijk voor een goede nachtrust, het is belangrijk om de juiste keuze te maken en natuurlijk staan wij voor je klaar om je hierbij te helpen.