• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie

Kampeerwereld heeft speciaal voor jou haar favoriete deken slaapzakken geselecteerd. Lees meer

Hendriks favoriete deken slaapzakken

Onze favoriete deken slaapzakken

Kampeerwereld heeft speciaal voor jou haar favoriete deken slaapzakken geselecteerd. Een lijstje met deken modellen die uitblinken. Deze producten zijn in de favorietenlijst gezet omdat ze goed bevallen uit eigen ervaring en uit de online recensies. Als kampeerspecialist gebruiken en testen wij de producten natuurlijk ook zelf. Reden genoeg om deze uitblinkers van de deken slaapzakken in het zonnetje te zetten. Zo heb jij in één oogopslag alle toppers bij elkaar. Het voordeel van deken slaapzakken is dat je ze kan openritsen tot een deken. Zo heb jij het tijdens warme (zomer)nachten het wat koeler.

Lees meer
Lijst
Foto's

Een keuze voor een type slaapzak blijft persoonlijk. Toch zijn er een aantal punten waar je op kunt letten. Een van de redenen om voor een deken model te kiezen is dat een deken model wat koeler slaapt dan een mummy model. Een deken slaapzak kan je namelijk openritsen. Hierdoor kan er meer koelere lucht in de slaapzak komen waardoor jij het minder warm hebt. Een andere reden om voor een deken model te kiezen is de bewegingsruimte. Deken modellen hebben meer bewegingsruimte dan de mummy slaapzakken die helemaal om je lichaam is gevormd.

Met de Hendriks favorieten deken slaapzakken lijst hopen wij je een beetje geholpen te hebben bij je keuze. Toch kan het zijn dat je nog twijfelt, schroom niet en neem contact met ons op! Dat kan zo wel online, telefonisch als fysiek in de winkel. In de winkel kunnen wij je van een persoonlijk advies voorzien. Hier kunnen wij op basis van jouw wensen een aantal slaapzakken aanwijzen die jij dan zelf ook in de winkel kan testen. Op basis van jouw plannen kunnen wij samen met jou opzoek gaan naar de meest geschikte deken slaapzak!