• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie

Kampeerwereld heeft speciaal voor jou aanbiedingen in mummy slaapzakken gemaakt. Lees meer

Aanbiedingen mummy slaapzakken

Voor een scherpe prijs een mummy slaapzak!

Kampeerwereld heeft speciaal voor jou aanbiedingen in mummy slaapzakken gemaakt. Zo heb jij voor een mooie prijs een kwalitatief goede mummy slaapzak. Mummy modellen zijn goed geschikt voor de expedities en rondreizen. Dit doordat een mummy beter isoleert, een klein pakformaat heeft en licht is in gewicht. De keuze voor een type slaapzak blijft persoonlijk. Mummy modellen zijn naar het lichaam gevormd en isoleren daardoor beter. De bewegingsruimte is daardoor ook beperkt. Vind je dat niet zo prettig en wil je wat meer kunnen bewegen in je slaapzak? Dan kan je beter naar de deken slaapzakken kijken.

Lees meer

In de aanbiedingen van de mummy slaapzakken zijn diverse merken te vinden. Merken zoals MarmotRAB en Vango bieden mummy modellen met een hoge kwaliteit. Daarom hebben wij ervoor gekozen om deze op te nemen in de aanbiedingen. Zo heb jij een kwalitatief goede mummy slaapzak voor een scherpe prijs. Binnen deze aanbiedingen zijn er verschillende slaapzakken. De ene slaapzak heeft wat meer isolatievulling dan de ander en is daardoor beter bestand tegen kou. Belangrijk is dat jij weet wat jou kampeer/expeditie plannen zijn voor nu maar ook de toekomst. Zo kan jij een mummy slaapzak kiezen waar je jaren plezier van gaat hebben.  

De juiste keuze maken bij het kiezen van een mummy slaapzak is erg belangrijk. Een goede nachtrust is erg van belang en de keuze van een slaapzak heeft daar veel invloed op. Wil je advies bij de keuze van een mummy model? Wij staan zowel online als in de winkel voor je klaar. In de winkel kunnen wij jou een persoonlijk advies geven en kan je de mummy slaapzakken zelf ervaren. Van elk model hebben wij namelijk een showmodel zodat je kunt proefliggen. Wil je zelf al wat meer weten over slaapzakken? Met de adviespagina slaapzak keuzehulp helpen wij je alvast op weg.