• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie
Top 10 slaapmatten

Top 10 slaapmatten

Speciaal voor jou hebben wij een top 10 slaapmatten gemaakt. Lees meer

10 slaapmatten die uitblinken

Speciaal voor jou hebben wij een top 10 slaapmatten gemaakt. 10 Slaapmatten die elk uitblinken binnen deze groep. Alle matten in deze lijst worden zeer hoog gewaardeerd. Binnen de lijst zitten verschillende typen en modellen. Zowel lichtgewicht modellen als comfort modellen zijn te vinden in deze top 10. Binnen deze lichtgewicht en comfort slaapmatten bevinden zich self-inflatable slaapmatten en matten die je met de mond of pompzak moet opblazen. Zo is er voor iedere kampeerder wel een geschikte mat in de 10 slaapmatten te vinden. Meer hulp nodig? Kijk dan eens op de adviespagina slaapmat aankoop advies of neem contact met ons op.

Lees meer
Lijst
Foto's

Wanneer je een top 10 slaapmat voor diverse doeleinden gaat gebruiken is een slaapmat met isolatie erg prettig. Deze isolatie wordt uitgedrukt in een R-waarde. De R-waarde geeft de isolerende kracht en de warmteweerstand van een slaapmat aan. Hoe hoger de waarde hoe beter. Een slaapmat kan een synthetische isolatie of isolerende folie hebben. Synthetische isolatie is te vergelijken met een watje. Het materiaal met de stilstaande lucht tussen deze vezels zorgen voor een hogere R-waarde. Therm A Rest gebruikt geen synthetische vulling, maar gebruikt isolerende folie die in verschillende lagen zijn opgebouwd. Hierdoor ontstaat minder circulatie waardoor de mat een hogere R-waarde krijgt.

Natuurlijk is isolatie van een slaapmat belangrijk maar ook andere aspecten zijn bepalend zoals formaat en gewicht van een slaapmat. Want iedere kampeerder heeft andere wensen. Mensen die 3 weken op een camping staan en met de auto gaan zullen voor comfort gaan, in tegenstelling tot een backpacker of rondreiziger. Voor hem/haar zal gewicht en pakformaat erg belangrijk zijn. Het is dus erg afhankelijk van de manier van kamperen. In de top 10 slaapmatten vind je voor elke kampeerder wel een slaapmat. Dus zowel comfortabele als lichtgewicht slaapmatten vind je bij deze toppers! Voor welke kies jij?