• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie
Top 10 slapen

Top 10 slapen

Wat zijn nu de beste producten? Speciaal hiervoor hebben wij de Hendriks top 10 geïntroduceerd. Lees meer

De Hendriks top 10 slapen

Wat zijn nu de beste producten? Speciaal hiervoor hebben wij de Hendriks top 10 geïntroduceerd. Tien producten die het beste scoren samengesteld tot één lijst. Zo heb jij een overzicht van kwalitatief hoge producten met een groot gebruiksgemak. In de lijst vind je comfortabele deken slaapzakken met een hoge isolatiewaarde en de deken slaapzakken scoren ook nog eens hoog in gebruiksgemak. Juist daarom zijn ze te vinden in de top 10 slapen. Ook de kussens staan in de top 10, dit omdat ze erg comfortabel liggen, zeer compact zijn op te bergen/mee te nemen en omdat ze licht in gewicht zijn.

Lees meer
Lijst
Foto's

Ook de luchtbedden zijn opgenomen in de top 10 slapen. Dit omdat ze makkelijk zijn op te blazen en heerlijk liggen door de zachte bovenzijde. Een mummy slaapzak kan natuurlijk niet ontbreken in de top 10 en daarom zijn deze ook in de top 10 meegenomen. Een mummy model is comfortabel, compact en licht van gewicht. Doordat ze op je lichaam aansluiten slapen mummy modellen lekker warm. Tot slot de lakenzakken. Deze staan in de top 10 omdat lakenzakken de comfort temperatuur van je slaapzak verhogen en je slaapzak beschermen tegen vocht waardoor je de levensduur van je slaapzak verlengt. Een lakenzak is juist hierdoor een mooie toevoeging. 

Een dikke 10! Dat is wat wij en onze klanten geven aan de producten die in deze lijst staan. De top 10 is samengesteld op basis van de recensies van klanten en natuurlijk van Kampeerwereld zelf. In de top 10 slapen vind je alleen maar kwaliteitsproducten. Want zonder kwaliteit kan je niet goed presteren en zal je ook niet in deze lijst komen. Nu is kwaliteit voor iedereen een ander begrip en het is dus heel persoonlijk. De één is nu eenmaal sneller tevreden dan de ander! Maar van de slaapartikelen in deze lijst kunnen wij wel zeggen dat het echte toppers zijn!