• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie

Met een heel gezin op vakantie gaan is kostbaar vandaar dat we ook regelmatig mooie aanbiedingen hebben op ons assortiment familietenten. Lees meer

Aanbiedingen (familietenten)

Regelmatig mooie aanbiedingen op familietenten

Met een heel gezin op vakantie gaan is kostbaar vandaar dat we ook regelmatig mooie aanbiedingen hebben op ons assortiment familietenten. Ongeacht het materiaal van de tent of het aantal personen die in de tent kunnen. Onder de aanbiedingen zitten nieuwe tenten die we in prijs verlagen maar ook showmodellen. Tenten die niet langer in productie zijn en bij ons een tijdje binnen hebben gestaan vinden op deze manier alsnog hun weg naar jou. Geen zorgen om de showmodellen, deze kan je zelf helemaal van top tot teen bekijken omdat deze opstaan in onze showroom. Op deze modellen geldt dezelfde garantie als wanneer een tent nieuw is.

Lees meer
Lijst
Foto's
Bardani Royal Prestige 460 RSC / 6-Persoons Tent
Leverbaar in 5 tot 7 werkdagen
2,899.00
2,699.00
Eurotrail Alabama Alu BTC / 4-Persoons Tent
Tijdelijk niet leverbaar
999.00
835.00

In onze categorie familietenten vind je alle soorten en modellen terug. Van een heus villa formaat tunneltent tot een lichtgewicht variant waarmee je rond kan reizen. Allemaal modellen die stuk voor stuk passen bij verschillende manieren van tent gebruik en vakantie vieren. Eén ding hebben al deze tenten gemeen en dat is dat je deze allemaal kan bezichtigen bij Kampeerwereld. Ons personeel staat voor je klaar om je te adviseren waar nodig en je te helpen op juist die tent uit te zoeken die het beste bij jou past. Ook kunnen we meedenken met eventueel andere opties en mogelijkheden. Niets is ons te gek.

Met ons eigen atelier kunnen wij in eigen huis reparaties en andere werkzaamheden uitvoeren op tenten en zo ook de familietenten. Omdat wij deze zelf beheren is een kleine reparatie vaak zo uitgevoerd. Hangt een beetje van de drukte af maar in overleg kan je er soms zelfs op wachten. Zo kan het voorkomen dat je bij ons een familietent in de aanbieding hebt gekocht en er iets mis mee is. In de meeste gevallen kunnen wij dit voor je oplossen in ons atelier. Ongeacht de klacht of probleem kunnen wij altijd met een passende oplossing komen in overleg. Vinden wij wel net zo eerlijk.