• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie

Met familietenten bedoelen we ook echt tenten die ruimte bieden voor een heel gezin. Lees meer

Hendriks favorieten (familietenten)

De meest favoriete familietenten van Kampeerwereld

Met familietenten bedoelen we ook echt tenten die ruimte bieden voor een heel gezin. Bij Kampeerwereld hebben we tenten tot 6 personen ook daadwerkelijk op staan in de showroom. De familietenten kan je herkennen aan de ruime binnenruimtes en slaapplekken. Op deze pagina vind je de familietenten die echt de moeite waard zijn om te bekijken. De overige tenten zijn ook goed maar hier gaat ons hartje toch nog weer iets sneller van kloppen. Familietenten van alle formaten en materialen vind je hier terug en de meeste staan ook op in onze showroom in Ermelo.

Lees meer
Lijst
Foto's

Wanneer je opzoek bent naar een grote familietent is het verstandig om te bepalen met hoeveel personen je in de tent wilt verblijven en slapen. Hierbij moet je ook rekening houden met de bagage en andere kampeer items als tafel en stoelen. Je kan tot de conclusie komen dat het misschien wel heel krap wordt allemaal en dan kan je ervoor kiezen om er bijvoorbeeld een kleiner bijzettentje bij te zetten. De plek moet hier natuurlijk wel groot genoeg voor zijn. Bij de echt grote familietenten is het wel goed om op te blijven letten naar de plekken waar je met de tent wilt gaan staan. Soms moet je een XL plek reserveren.

Vrijwel alle familietenten hebben meerdere ingangen. Zowel aan de voorkant als de zijkant(en). Ongeacht hoe je de tent nu op de plek neerzet, je kan altijd gemakkelijk in en uit lopen zonder dwars door een heg te moeten. Ook heb je nu de mogelijkheid om de kant waar de wind op staat gesloten te houden. Met deze verschillende opties heb je ook de kans om de familietenten nog beter te ventileren. Tentdoek van (technisch)katoen ventileert van zichzelf al heel goed, maar met die hele hete zomers is alle extra ventilatie een fijne toevoeging aan de tent.