Voor 17.00 uur besteld?
Vandaag verstuurd!
Gratis verzending vanaf €35.-*

De Hendriks favorieten zijn er om jouw keuze makkelijker te maken.

Lees meer

Hendriks favorieten (lichtgewicht tenten)

Voor iedereen met keuzestress de Hendriks favorieten

De Hendriks favorieten zijn er om jouw keuze makkelijker te maken. Natuurlijk zijn er bepaalde specificaties waar je op kan rekenen bij elke lichtgewicht tent: de meest lichte materialen zoals aluminium zijn gebruikt, de tent is gemakkelijk op te zetten en af te breken en hij is ervoor gemaakt om vaak opgezet en afgebroken te worden. Toch kan het lastig zijn een goede keuze te maken. Daarom wordt het hier makkelijker gemaakt met de favorieten van Hendriks. Dit zijn lichtgewicht tenten waar onze specialisten enthousiast over zijn, dus kan je er zeker van zijn dat je een goede keuze maakt.

Lees meer
Lijst
Foto's
  • 1
MSR Hubba Tour 1 / 1 Persoons Tent - Groen
Op voorraad
550.00
369.00
MSR Elixir 2 / 2 Persoons Tent - Groen
Tijdelijk niet leverbaar
300.00
270.00
Exped Outer Space III / 3 Persoons Tent - Groen
Niet meer leverbaar
639.99
574.99
Fjallraven Abisko Shape 3 / 3 Persoons Tunneltent - Groen
Leverbaar in 8 tot 12 werkdagen
849.95
764.95
MSR Habitude 4 / 4-Persoons Tent - Blauw
Tijdelijk niet leverbaar
580.00
522.00
  • 1

Er zitten verschillen tussen de lichtgewicht tenten op de Hendriks favorieten pagina. Zo staan er tenten tussen voor degenen die solo onder de sterren willen slapen, maar ook voor degenen die gezellig met z’n tweeën of drieën willen genieten. Ook zit er verschil tussen het materiaal van de favorieten tenten. Polyester en nylon zijn de meest voorkomende materialen in de favorieten lichtgewicht tenten. Houd er rekening mee dat lichtgewicht tenten niet zijn gemaakt om als bijzettent te gebruiken. Het aantal gebruiksweken is namelijk minder dan die van een ‘normale’ bijzettent. Toch liever een bijzettent? Kijk hier naar ons ruime assortiment aan bijzetttenten.     

Tussen de Hendriks favorieten staan vier verschillende merken: MSR, Vango, Fjällraven en Jack Wolfskin. Elk van deze merken heeft een bepaalde focus, waardoor de ene tent geschikter kan zijn dan een andere voor jouw doeleinden. Zo biedt Vango mooie tenten voor een betaalbare prijs en biedt MSR ultra lichte trekkerstenten. Het model van Jack Wolfskin richt zich wat minder op het gewicht in verhouding met de andere modellen, maar biedt wel een snel op te zetten tent. Iets wat ook erg gemakkelijk is bij het rondtrekken. Door de grote variëteit in tenten, zit er altijd iets moois tussen de favorieten.