• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie

Op deze pagina vind je al onze aanbiedingen op de opblaasbare tenten. Lees meer

Aanbiedingen (opblaasbare tenten)

Altijd wel een aanbieding die jou aanspreekt

Op deze pagina vind je al onze aanbiedingen op de opblaasbare tenten. Niet dat we deze niet meer vertrouwen, maar omdat deze wel eens worden veranderd door de merken. Dit kan een kleur zijn of een totaal nieuw ontwerp dat in de plaats komt. Kom de tenten live bekijken in de showroom en je kan uitzoeken welk model het beste bij jou past. Verschillende soorten opblaasbare tenten zijn geschikt voor verschillende soorten vakanties. Je kan je voorstellen dat je niet met de allergrootste tent eenvoudig kan gaan rondreizen door bijvoorbeeld Frankrijk. Je kan hier beter een iets kleiner model voor gebruiken.

Lees meer
Lijst
Foto's

Bij ons in de winkel in Ermelo is het ook mogelijk om een demonstratie te krijgen van de eenvoud van de opblaasbare tenten. Ons personeel staat voor je klaar om alle voordelen maar ook de nadelen van de opblaasbare tenten te vertellen en te laten zien. Voor de verandering gaan wij de tent niet voor jou opblazen maar krijg je de mogelijkheid om dit zelf te doen. Wij gaan immers ook niet mee op vakantie en met deze tenten geldt “oefening baart kunst”. Verder kan je hier ook terecht met al je vragen en bevindingen over de opblaasbare tenten.

Het mooie van vrijwel alle opblaasbare tenten is dat deze allemaal goed ventileren. Dit heeft ermee te maken dat de meeste tenten zijn gemaakt van technisch katoen. Dit is een mengsel van polyester en katoen. Katoen voor de goed ademende eigenschappen en het kan goed tegen UV-straling. Polyester neemt minder vocht op zodat de tent wat sneller droog is en het is een stukje goedkoper en lichter. Zeker als je de wat grotere opblaasbare tenten hebt, dan kunnen deze best wel zwaar worden na een regenbui en hiermee ook een veel langere droogtijd hebben. Tijd die je niet altijd hebt of mee bezig wilt zijn.