• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie

De favoriete opblaasbare tenten van Kampeerwereld is een geselecteerde groep tenten die wat ons betreft de moeite zijn om te bekijken. Lees meer

Hendriks favorieten (opblaasbare tenten)

Opblaasbare tenten zijn niet voor niks de favoriet van Kampeerwereld

De favoriete opblaasbare tenten van Kampeerwereld is een geselecteerde groep tenten die wat ons betreft de moeite zijn om te bekijken. Deze tenten hebben alles in zich om uit te groeien tot topper van het jaar. Dit heeft niets met prijzen te maken maar wel met betrouwbaarheid en gebruiksgemak. Eigenlijk kunnen we alle opblaasbare tenten wel in deze categorie zetten maar soms moet je gewoon keuzes maken. Om deze reden kan het voorkomen dat de tenten wel eens zullen wisselen. Het grootste voordeel van al deze opblaasbare tenten is wel dat je deze zo makkelijk op kan zetten dat niemand er moeite mee zal hebben.

Lees meer
Lijst
Foto's

Met de belangrijkste reden dat deze tenten onze favorieten zijn is het gebruiksgemak. Bij het aankomen op de camping rol je de tent uit de tent zak en je blaast alle buizen een voor een op. Zorg ervoor dat deze allemaal dezelfde kant om liggen en je kan deze een voor een omhoog drukken. Zet de voor- en achterkant van de tent vast en je kan deze helemaal afspannen en inrichten. Afhankelijk van de grootte ben je in een mum van tijd klaar om te gaan genieten van je welverdiende vakantie. Over een paar weken hoef je de tent pas weer af te breken en dat gaat ook bijzonder makkelijk.

Veel mensen zijn bang dat een opblaasbare tent ook lek kan gaan en ze hebben gelijk. Gelukkig kan je de buizen net als fietsbanden eenvoudig zelf plakken. Het enige wat je mee moet nemen is een goed plaksetje. De buizen zijn gemaakt van PVC en dat betekend TearAid B, de zilveren verpakking. Wanneer je niets bijzonders met de tent doet dan waar deze voor bedoeld is zal er niets gebeuren. Maar mocht er om de een of andere reden een gaatje in komen dan kan je deze zelf prima plakken. Bij grote gaten en scheuren kan je bij Kampeerwereld ook gewoon een nieuwe luchtbuis bestellen.