• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie

Bij Kampeerwereld vind je een uitgebreide collectie tenten. Lees meer

Onze top 10 tenten

Alle soorten tenten vind je bij Kampeerwereld

Bij Kampeerwereld vind je een uitgebreide collectie tenten. Tenten geschikt om mee te nemen op wereldreis, een zomervakantie in Italië of om je favoriete festival te overleven. Onze lichtste tent zit nog ruim onder de kilo en is perfect om in je rugzak of fietstas te vervoeren. Vakanties waar iedere gram meetelt worden met onze lichtgewicht tenten ook nog leuke vakanties. Luxe hoeft tegenwoordig niet veel meer te wegen. Om het hele gezin in een tent onder te bergen hebben wij ook zogenoemde familie tenten. Grote tenten vanaf 4 personen en ruim genoeg om ook in te staan.

Lees meer
Lijst
Foto's

Ongeacht hoe je vakantie eruit gaat zien, bij Kampeerwereld hebben wij de juiste tent voor jou. Lichtgewicht of juist zwaar en hierdoor seizoensvast. Omdat veel soorten vakanties een ander onderdak vragen hebben wij hierop aangesloten verschillende soorten tenten. Immers bestaan er geen slechte tenten maar wel slecht gebruik. Je kan je voorstellen dat je met een festivaltent niet de wereld mee rond kan reizen en een super lichtgewicht tent niet helemaal geschikt is voor een weekend weg per jaar naar Drenthe. Wanneer je de tent gebruikt waar deze voor gemaakt is zal deze langer meegaan dan je denkt.

Dankzij onze ruime showroom hebben wij de ruimte om vrijwel alle tenten op te zetten. Zeker bij producten als tenten wil je deze graag even in het echt bekijken en erin liggen. Geen probleem bij Kampeerwereld. Mocht er onverhoopt juist dat model niet in de showroom staan, dan zetten we deze gewoon even voor je op zodat je deze alsnog kan “beleven”. Moet de tent alleen wel op dat moment op voorraad zijn. Voor al je vragen kan je terecht bij ons vakkundig personeel en zelfs de meeste reparaties kunnen wij in ons eigen atelier uitvoeren.