• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie

Een van de bekendste tent modellen is wel de tunneltent. Lees meer

Hendriks favorieten (tunneltenten)

Een tunneltent is duidelijk te herkennen dankzij de tunnel vorm

Een van de bekendste tent modellen is wel de tunneltent. Altijd makkelijk te herkennen aan de tentbogen die achter elkaar staan. Ook herken je een tunneltent aan het langgerekte model. Doordat een tunneltent altijd een gesloten achterkant heeft kan je deze makkelijker tegen de wind in opzetten. Zo staat de voorkant, daar waar de opening zit, meestal uit de wind. Op deze pagina vind je de favoriete tunneltenten van Kampeerwereld. Van de lichtgewicht modellen tot de grootste familietenten tot wel 5-personen. Iedere tunneltent heeft andere eigenschappen die weer perfect aansluiten op jouw gebruik van de tent.

Lees meer
Lijst
Foto's

Een tunneltent gemaakt van (technisch)katoen heeft hele andere voor- en nadelen dan een tunneltent gemaakt van polyester en ook nylon. Katoen is ventilerend en kan veel meer UV-straling verdragen. Je kan hieruit opmaken dat katoenen tenten een lange levensduur hebben. Echter zijn deze niet geschikt om op de fiets te vervoeren of in een rugzak. Polyester tunneltenten hebben als voordeel dat deze veel goedkoper zijn. Ook zijn deze tenten sneller droog na regen. Nylon tenten zijn duurder maar ook veel sterker dan polyester. Dankzij het nylon en aluminium stokken zijn deze tenten wel geschikt voor op de fiets en in een rugzak.

Wanneer je er aan zit te denken om een tunneltent aan te schaffen, kan je bij Kampeerwereld terecht voor al je tent gerelateerde vragen. Kom langs in onze winkel en bekijk de tenten in het echt of stuur een mail of bel gewoon even. We kunnen ons voorstellen dat je met al deze tenten minder goed de verschillen kan ontdekken. Ons service gerichte en vakkundige personeel staat klaar om al deze vragen te beantwoorden. Ook kunnen wij in alle mogelijkheden meedenken om jou te helpen met de beste tunneltent die het beste aansluit om jouw eisen en gebruik van de tent.