• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie

Op de koude momenten dat je in de tuin wilt zitten of op het terras is het kou lijden of je verwarmen aan een kop dampende thee of gluhwein. Lees meer

Eurom heaters

Laat je niet verslaan door de kou met Eurom heaters

Op de koude momenten dat je in de tuin wilt zitten of op het terras is het kou lijden of je verwarmen aan een kop dampende thee of gluhwein. Gelukkig zijn er de heaters van Eurom. Een must have voor de buiten genieter het gehele jaar door. Met deze heaters is de kou snel overwonnen, het zou immers zonde zijn dat je door alleen een beetje kou naar binnen zou moeten gaan. Met de verschillende modellen zijn er oneindige mogelijkheden om de Eurom heaters te gebruiken. De terrasverwarming op stroom gebruik je om het huis of partytent en de heaters op gas zijn een stuk mobieler.   

Lees meer
Lijst
Foto's

Door de keuze te geven uit verschillende brandstoffen is er voor iedere locatie en elk moment een goede terrasverwarming. Voor de niet al te grote ruimtes en oppervlaktes kan je je prima uit de voeten met de elektrische heaters. Voor de meer sfeer verhogende heaters kies je de gas uitvoering van Eurom. De bewegende vlammen geven meer sfeer af dan een gloeispiraal. Wanneer je niet van vlammen houd kies je voor de elektrische varianten. Voor beide soorten heaters geldt; “Eurom laat je niet in de kou staan”. De heaters zelf wel, want deze kan je afdekken met een hoes wanneer ze afgekoeld zijn.

Dankzij technische hoogstandjes zijn de terrasheaters van Eurom goed beveiligd. Zo hebben de meeste gas uitvoeringen een omvalbeveiliging. Mocht de heater per abuis omvallen dan sluit deze beveiliging de gastoevoer af en is er een mindere kans op brand. Ook hebben deze heaters een oververhit beveiliging ter voorkoming van, je raad het al, oververhitting. Allemaal bescherming om het gebruik zo veilig mogelijk te maken. Let er wel op dat je tijdig de gasslangen vervangt. Het is namelijk zonde dat wanneer je de heater wilt gebruiken en de gasslang is kapot.