• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie

Dankzij de verschillende kachels van Eurom kan je ook perfect met de wat koudere temperaturen gaan kamperen. Lees meer

Eurom kachels

Eurom Kachels laten je nooit in de kou zitten

Dankzij de verschillende kachels van Eurom kan je ook perfect met de wat koudere temperaturen gaan kamperen. Of je nu gaat voor de wat grotere olie kachels of de kleinere elektrische kachels. Beide zijn ideaal om de wat kleinere ruimtes aangenaam warm te stoken. Niet alleen het verwarmen is optimaal met de kachels, deze voorkomen ook een groot deel condensvorming. Iets wat veel voorkomt in de koudere periodes. Ook zijn de meeste kachels uitgerust met verschillende soorten beveiliging om het gebruik zo veilig mogelijk te maken. Zo is er een valbeveiliging en ook een overhittingbeveiliging.

Lees meer
Lijst
Foto's

De elektrische kachels zijn al goed, maar met name ook de oliekachels. De olie wordt elektrisch verwarmt en is daardoor langer warm. Ga je een kachel in de slaapkamer gebruiken dan zijn deze laatste ook erg goed omdat deze vrijwel geen geluid maken. Niets is storender dan gezoem de hele nacht, helemaal wanneer je al klaar bent met de muggen. Ook zijn deze oliekachels veilig in gebruik dankzij de valbeveiliging en de overhittingssensor. Dankzij de compacte afmetingen ideaal voor op de camping, maar ook in huis vinden de Eurom kachels makkelijk hun weg.

Ondanks dat de kachels allemaal werken op elektriciteit valt het daadwerkelijke verbruik ontzettend mee. Ongeacht welke kachel je ook gebruikt je kan ze allemaal meenemen naar de camping. Gebruik deze Eurom kachels in de voortent, caravan maar ook in een wat kleinere accommodatie. Bij Kampeerwereld vindt je verschillende modellen en types. Met ons getalenteerde personeel vindt je altijd de kachel die het beste bij jou en je gebruik past. Ook vind je hier alle accessoires die je nodig hebt bij het gebruik van een kachel op de camping. Verschillende soorten stekkers en verschillende lengtes verlengsnoeren.