• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie

Als je op vakantie gaat hou je er rekening mee dat je soms qua comfort een stukje in moet leveren en dat je misschien niet zo makkelijk in slaap zal vallen op je luchtbed. Lees meer

Human Comfort box-slaapmatten

Droom weg op de Box Slaapmatten van Human Comfort

Als je op vakantie gaat hou je er rekening mee dat je soms qua comfort een stukje in moet leveren en dat je misschien niet zo makkelijk in slaap zal vallen op je luchtbed. Met de technieken die Human Comfort heeft gebruikt voor de Box Slaapmatten is dat allemaal verleden tijd. Of je nou een één- of een tweepersoons mat zoekt, comfort blijft het codewoord voor elke nacht. Door gebruik te maken van het kantelventiel heb je binnen een mum van tijd een plek om te slapen en kun je zelf de hardheid van het matras bepalen. Dit wordt door middel van de Foam Pomp een fluitje van een cent.

De horizontale en verticale tunnels in de slaapmatten zijn extra groot, deze zorgen voor een heerlijk slaapcomfort en daarnaast zorgt het ervoor dat hij ook weer compact opgeborgen kan worden.

Lees meer
Lijst
Foto's

Bij een luchtbed kun je nog wel eens denken aan die vervelende naad als je gezellig met z'n tweetjes bent of als je wel een tweepersoonsbed hebt dat je je bed uit stuitert zodra je bedpartner zich omdraait. De tweepersoonsslaapmatten van Human Comfort zijn voorzien van foam aan de binnenkant waardoor de lucht op zijn plaats blijft. Dit maakt de matten stil, rustig en het beschermt je ook nog eens tegen de kou van de grond. De bedden hebben rondom rechte wanden die zorgen voor een optimaal gebruik van het hele oppervlak. Naast dat de mat eenvoudig te vullen is met het kantel ventiel is deze ook net zo eenvoudig leeg te krijgen. Met een kleine draai op de stand “deflate” ben je snel weer onderweg. Vervoer de slaapmat op in de bijgeleverde, stijlvolle opbergtas en leg deze helemaal uit met de ventielen open bij het opbergen thuis of in de caravan.

Je kunt kiezen tussen de varianten 10, 15 en zelfs 20. Het cijfer geeft de dikte van de slaapmat aan in centimeters. Er is bij de ontwikkeling ook gedacht aan verschillende type mensen, zo kun je bijvoorbeeld gaan voor extra wijd (EW) ook voor een tweepersoonsslaapmat. Voor de lagere temperaturen kun je kiezen voor de 20 centimeter dikke mat die extra bescherming geeft tegen die opkomende kou, dit maakt hem perfect voor kamperen. Het leuke van deze slaapmat is ook nog eens dat de opbergzak ook een pompzak is, zo heb je alles bij de hand.  

Het verschil tussen de Gentilly en de Valette is het gewicht, de compactheid van het opvouwen en het gemak om mee te nemen. Door de horizontale luchtbanen en minder schuim kan er meer lucht in de Valette slaapmat, dit maakt hem ook wat zachter in het ligcomfort. Ze zijn ook een stukje lichter wat ze uitermate geschikt maakt voor mee op reis. De Gentilly is wat zwaarder en iets minder makkelijk om op te bergen, maar ligt daarentegen weer wat steviger. Beide varianten zijn voorzien van de rechtopstaande randen dit maakt dat je optimaal gebruik maakt van al het slaapoppervlak wat je hebt.