Voor 17.00 uur besteld?
Vandaag verstuurd!
Gratis verzending vanaf €35.-*

Ook wel eens last van te weinig zitplaatsen tijdens een gezellige maaltijd op de camping? Gelukkig is hier een simpele en compacte oplossing voor.

Lees meer

Krukjes

Het multifunctionele karakter van het camping krukje

Ook wel eens last van te weinig zitplaatsen tijdens een gezellige maaltijd op de camping? Gelukkig is hier een simpele en compacte oplossing voor. Zo verkopen wij een ruim assortiment aan krukjes. Echter, de krukjes lossen niet alleen het zitplaats probleem op. Ze zijn namelijk ook inzetbaar als bijzettafeltje door er een tafelblad op te leggen. Zo heb je altijd een handig tafeltje in de buurt om je drankje en lekkernijen op te zetten. Natuurlijk is het krukje ook te gebruiken als voetenbankje om de beentjes lekker op uit te laten rusten voor het ultieme vakantiegevoel.

Lees meer
Lijst
Foto's
  • 1
  • 1

Alle krukjes zijn compact opvouwbaar en met een gewicht van maar 1 tot 2 kg zijn ze ook nog eens super licht. Dit komt voornamelijk door het frame. Deze is gemaakt van staal of aluminium waardoor het krukje niet alleen buitengewoon licht is, maar ook nog eens enorm stevig. Ze kunnen een gewicht hebben van zo’n 80 tot 90kg. Aan de bekleding zitten ook veel voordelen. Deze is namelijk van polyester, wat ervoor zorgt dat de stof comfortabel zit. Daarnaast droogt polyester snel en is het gemakkelijk te reinigen. Ook ventileert de stof goed, wel net zo fijn op warme dagen.

Zoals eerder gezegd kan het krukje voor meerdere doeleinden gebruikt worden. Leg er een tafelblad op en je hebt een handig bijzettafeltje tot je beschikking. Voor elk merk krukje is er wel een blad beschikbaar. Zo hebben we bijvoorbeeld speciaal voor de Crespo en Isabella krukjes een bijpassend tafelblad in de schappen liggen. Liever een ander merk? Dan is er ook de mogelijkheid een krukje met tafelblad ineen te kopen, zo weet je altijd zeker dat het tafelblad past. Nog een laatste tip waar vaak niet aan gedacht wordt: draai het tafelblad om en je hebt een dienblad!