• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie

Tegenwoordig kan je in de zomer niet meer om je heen kijken zonder Keen sandalen te zien. Lees meer

Keen sandalen

De perfecte Keen sandaal bestaat echt

Tegenwoordig kan je in de zomer niet meer om je heen kijken zonder Keen sandalen te zien. Maar wat maakt deze sandalen nu zo bijzonder? Is het de combinatie van het stevige nubuckleer met de goede ventilatie? Of het heerlijke voetbed met de waterbestendige zool zodat je moeiteloos door beekjes kan wandelen? Misschien is het wel het sportieve uiterlijk met een moderne tint. Hoe dan ook, Keen geeft een unieke sandaal die geschikt is voor de toerist tot de Vierdaagse-loper. De Vibram zool is zeer slijtvast en daardoor kan je jaren vooruit met een sandaal die als een tweede huid voelt.

Lees meer

In samenwerking met kunstenares Hanna Barczyk is er een nieuwe sandaal tot stand gekomen, de Uneek. Dit is een sandaal waarvan de bovenkant gemaakt is van touw. Hanna wordt altijd geïnspireerd door connecties en lijnen en dit heeft ze dan ook verwerkt in het uiterlijk van deze sandaal. Hij is er in alle kleurcombinaties die je maar kan bedenken, van simpel zwart of wit tot regenboogpatronen. Deze sandaal heeft de vertrouwde kwaliteit en comfort van een Keen sandaal. Hij heeft een goed voetbed zodat je er dagen op kan lopen en is lekker ventilerend, zo is hij vertrouwd maar toch vernieuwend.

Kwaliteit staat met stip op 1 bij Keen. Een hoge kwaliteit betekent dat de sandalen langer meegaan, dus je hoeft minder snel een nieuw paar te kopen. Naast dat dit fijn is voor de klant, helpt dit ook bij de missie om de planeet te sparen. Bovendien staat Keen nooit stil. Zo hebben zij een Innovation Lab die ervoor zorgt dat Keen steeds weer met vernieuwende ideeën en technologieën komt. Waar andere merken stoppen, gaat Keen verder. Met deze bedrijfsfilosofie kan je er altijd van uitgaan dat je een goede keuze hebt gemaakt bij het kopen van een paar Keen sandalen.