• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie
Keen

Keen is een in 2003 opgericht Amerikaans bedrijf. Lees meer

Keen

Bescherm je tenen met Keen

Keen is een in 2003 opgericht Amerikaans bedrijf. Ze braken door met de introductie van de Newport adventure sandaal. Dit is een unieke sandaal die, in tegenstelling tot andere merken, tenen wél voldoende bescherming kan bieden. Sandalen van Keen staan bekend om hun functionaliteit en comfort. Zij onderscheiden zich door duurzaam te produceren en lokale initiatieven en non-profit organisaties te ondersteunen. De basiswaarden van Keen zijn dan ook onze planeet, zijn bevolking en goede doelen. Dit maakt dat Keen sandalen produceert die voldoen aan de hoogste maatstaven voor mens en milieu. De sandalen van Keen zijn er voor het hele gezin.

Lees meer

Tassen, sokken, sandalen en wandelschoenen, Keen maakt het allemaal. Of je nu een weekendje in een stad loopt of de bergen in trekt, een paar Keen sandalen komt goed van pas. Door de innovatieve manier van denken gaan de sandalen met de tijd mee en heb je naast een stevige wandelsandaal waar je de hele dag op vooruit kan, ook een mooie sandaal aan je voeten. Deze zomerse schoenen zijn licht van gewicht en hebben een waterbeestendige zool. Dit betekent dat ze zeer geschikt zijn om door beken te trekken zonder uit te glijden of te slippen. Ideaal dus voor ieder moment!

Omdat Keen altijd streeft om de beste kwaliteit te leveren, ontwikkelen ze steeds weer nieuwe technieken om de consument een fijne wandelschoen te bieden die geschikt zijn voor allerlei avonturen. Zo werd ook het Million Step Comfort concept in het leven geroepen. Hier werden verschillende tussenzolen in de schoenen en sandalen vergeleken nadat er 1 miljoen stappen op gelopen was. Daar kwam uit dat het Keen PU het minst inzakt en zijn schokdemping verliest. Ook is al het Keen schoeisel in Europa vervaardigd, de grondstoffen komen niet uit Europa, maar de grootste stappen in het proces worden hier uitgevoerd. Zo stimuleert Keen de Europese economie.