• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie

Als outdoor liefhebber snappen wij het maar al te goed om alle seizoenen lekker actief bezig te kunnen zijn. Lees meer

Schaatsen

Schaatsplezier voor het hele gezin

Als outdoor liefhebber snappen wij het maar al te goed om alle seizoenen lekker actief bezig te kunnen zijn. Daarom hebben wij voor in de koude wintermaanden ook schaatsen in ons assortiment. Zo kan je er een gezellig dagje uit van maken met het hele gezin of een schaatscompetitie organiseren tussen vrienden bijvoorbeeld. Wat je ook gaat doen, schaatsen is leuk voor jong en oud! Om iedereen wat te bieden hebben wij schaatsen in verschillende maten voor zowel de beginnend als de meer ervaren rijder. Zo hebben we voor ieder wel wat wils!  

Lees meer
Lijst
Foto's

In ons assortiment vind je glij-ijzers voor de beginners, ijshockeyschaatsen en kunstschaatsen voor het hele gezin van het merk Nijdam. Dit is van origine een Nederlands merk dat eind 19e eeuw begon met het vervaardigen van schaatsen. Zij richten zich met name op de recreatieve schaatser en staan met hun merk voor het aanmoedigen om avontuurlijk bezig te zijn en veilige producten te maken zodat jij zorgeloos kan genieten. Je kan ons aanbod bekijken op kampeerwereld.nl, maar je bent natuurlijk ook van harte welkom bij ons in de winkel!  

Wanneer je op de ijzers staat in de vrieskou, is het natuurlijk naast een paar fijne schaatsen ook belangrijk dat je de juiste kleding draagt. Als je van plan bent uren buiten door te brengen kan je bijvoorbeeld gebruik maken van thermokleding. Dit zorgt voor een goede isolatie die jouw lichaamswarmte vasthoudt. En wat dacht je van een winterjas? Om je outfit helemaal af te maken hebben wij ook een ruim aanbod mutsenhandschoenen en wanten. Op die manier zit er altijd wel iets bij wat bij de rest van je kleding past en hou je nog meer lichaamswarmte vast. Een win-win situatie!