• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie
2029

Wintersport

Naast alles voor de kampeerliefhebber, wandelaar en fietser, bieden wij graag ieder wat wils en staan daarom ook klaar voor de wintersporter. Lees meer

Ook voor wintersport naar Hendriks

Naast alles voor de kampeerliefhebber, wandelaar en fietser, bieden wij graag ieder wat wils en staan daarom ook klaar voor de wintersporter. Zo hebben wij bijvoorbeeld een leuk collectie schaatsen voor het hele gezin voor een heerlijk dagje uit in de wintermaanden. Hiernaast hebben wij een uitgebreid assortiment kleding zodat jij er zowel warm als stijlvol bijloopt. Wie wil dat nu niet? Je kan een kijkje nemen op kampeerwereld.nl maar je bent natuurlijk ook van harte welkom in onze winkel. Hier kan je de kleding ook even aanpassen en staan onze specialisten klaar om je van passend advies te voorzien!

Lees meer
Lijst
Foto's

Voor sommigen onder ons is het misschien al een tijdje geleden dat er met ijzers op het ijs is gestaan, zeker natuurijs, maar het is en blijft een klassieker in de wintersport. Ga jij er het liefst op uit wanneer het kwik onder het vriespunt ligt? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Van het merk Nijdam hebben wij namelijk glij-ijzers voor de jonge, beginnende schaatser en ijshockey- en kunstschaatsen voor de meer ervaren rijder. Zo is het hele gezin van een paar schaatsen voorzien voor een heerlijk dagje uit!  

Wanneer je er in de koude wintermaanden op uitgaat om activiteiten te ondernemen, is het belangrijk om te zorgen dat je geen kou vat. Daarom hebben wij ook een ruim assortiment winterkleding om je warm te houden tijdens de wintersport. Om dit zo effectief mogelijk te doen is het een aanrader om gebruik te maken van het 3-lagen systeem. Deze bestaat uit een onderlaag van thermokleding, een middenlaag van bijvoorbeeld een fleece trui en de buitenste laag van een water- en winddichte jas. Op die manier blijf jij zowel warm als droog en kan je onbezorgd genieten!