• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie

Om jouw keuze wat makkelijker te maken heeft Kampeerwereld.nl speciaal voor jou haar favoriete mummy slaapzakken geselecteerd en bij elkaar gezet in een overzicht. Lees meer

Hendriks favorieten

Onze favoriete mummy slaapzakken bij elkaar

Om jouw keuze wat makkelijker te maken heeft Kampeerwereld.nl speciaal voor jou haar favoriete mummy slaapzakken geselecteerd en bij elkaar gezet in een overzicht. Hierdoor heb jij alle toppers handig bij elkaar. Het kiezen van een slaapzak is lastig en blijft persoonlijk. Toch kunnen wij je helpen bij de keuze van de juiste slaapzak. In onze winkel in Ermelo hebben wij van alle slaapzakken een showmodel zodat jij ze uitgebreid kunt testen. Het is namelijk belangrijk dat je weet hoe ze liggen! Dus kom eens langs in onze winkel in Ermelo en laat je voorlichten!

Lees meer
Lijst
Foto's

Een mummy slaapzak is gevormd naar het menselijk lichaam. Hierdoor sluit de slaapzak nauw aan op het lichaam. Dit is erg prettig want hierdoor hoef jij minder lucht tussen de slaapzak en jezelf op te warmen. Ideaal voor als je naar gebieden gaat waar de nachten koud zijn. Doordat de mummy slaapzak gevormd is naar het menselijk lichaam heb je weinig tot geen bewegingsruimte. Je moet het een beetje zien als een kledingstuk wat je aanhebt. In combinatie met mummy lakenzakken kan je de isolatiewaarde van de slaapzak verhogen, deze zijn dus onmisbaar in hele koude gebieden!

Binnen de mummy slaapzakken heb je nog keus uit een dozen vulling of een synthetische vulling. Maar wat zijn nu de verschillen? Een donzen slaapzak is laag in gewicht en heeft een klein pakvolume. Ideaal wanneer dit erg belangrijk is. Tevens is dons goed ademend en heeft het een lange levensduur. Een synthetische mummy slaapzak is daarentegen stukken voordeliger en kan goed tegen vocht in tegenstelling tot dons. Echter is het ventilatievermogen van een synthetische slaapzak minder net als de levensduur. Ook zijn ze zwaarder en is het pakvolume groter. De keuze van een slaapzak is dus erg afhankelijk van het gebruik!