• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie

Als kampeerspecialist hebben wij natuurlijk ook favoriete kampeerartikelen. Lees meer

Hendriks favoriete slaapmatten

Favoriete slaapmatten van Kampeerwereld

Als kampeerspecialist hebben wij natuurlijk ook favoriete kampeerartikelen. Zo ook als het gaat om slaapmatten. Daarom hebben wij speciaal voor jou een overzicht gemaakt met daarin onze favoriete slaapmatten. Op deze manier hopen wij jouw keuze iets makkelijker te maken. Het kiezen van een slaapmat is erg belangrijk. Op vakantie of reis wil je graag goed slapen, want van een slechte nachtrust wordt niemand vrolijk. Natuurlijk willen wij je helpen en adviseren over welke slaapmat het beste bij jou past. Stel je vragen online of in de winkel. In onze winkel in Ermelo kan je op elke mat proefliggen.

Lees meer
Lijst
Foto's

De Exped Megamat en de Human Comfort Gentilly zijn één van die favorieten uit de Hendriks Favoriete slaapmatten. Deze matten liggen (bijna) net zo lekker als jouw bed thuis. Dit dankzij de 3D technologie die in deze matten zijn verwerkt, daarnaast blazen ze zichzelf ook nog eens op! Zo kun jij ontspannen de vakantie beginnen! Ook de Synmat van Exped is ook een bekende naam onder de slaapmatten en dat is niet gek want deze doet het ook enorm goed. Ze zijn lichtgewicht en zeer compact. Daarnaast liggen ze ook nog eens comfortabel. Naast de Synmat zijn ook de Therm-A-Rest slaapmatten compact en licht in gewicht.

Kampeerwereld hoopt jou natuurlijk al op weg geholpen te hebben met onze Hendriks favoriete slaapmatten lijst. Nu staan hier nog steeds allerlei verschillende modellen in. De keuze voor een slaapmat kan daardoor nog steeds moeilijk zijn. Om je keuze nog een stapje makkelijker te maken hebben wij speciale informatiepagina’s gemaakt. Kijk bijvoorbeeld eens naar onze adviespagina slaapmat aankoop advies of luchtbed of slaapmat? Natuurlijk kan je altijd contact met ons opnemen, wij staan voor je klaar! Op deze manier kom je stap voor stap dichter bij de juiste slaapmat voor jou waar je jaren plezier van zal hebben.