• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie

Wanneer je op vakantie bent is ruimte altijd een punt van aandacht. Lees meer

Tenten met meerdere slaapruimtes

Meerdere slaapruimtes zijn praktischer

Wanneer je op vakantie bent is ruimte altijd een punt van aandacht. Het begint al bij de opslag van je kampeerspullen en vervolgens het vervoer naar de kampeerplek. Eenmaal aangekomen zet je de tent op en kun je gaan inrichten. Hoe fijn is het dan dat je niet de hele vakantie struikelt over alle bagage. Om deze reden kan het een goede optie zijn bij het kiezen van een tent om een maatje groter te nemen. Als voorbeeld, je bent met een gezin van 4-personen. Je kunt dan kiezen voor een 5 persoons tent. Hierdoor heb je in de slaapcabines meer ruimte waar je bijvoorbeeld je bagage neer kunt zetten. Je hebt dan meer ruimte in de tent zelf en wanneer je de slaapruimte dicht ritst is de bagage ook uit het zicht.

Lees meer
Lijst
Foto's
Bardani Royal Prestige 460 RSC / 6-Persoons Tent
Leverbaar in 5 tot 7 werkdagen
2,899.00
2,699.00
Safarica Pacific reef 360 TC - 5 Persoons Tent Grijs
Leverbaar in 5 tot 7 werkdagen
1,199.00
Safarica Pacific reef 310 TC - 4 Persoons Tent Grijs
Leverbaar in 5 tot 7 werkdagen
999.00
Safarica Pacific reef 430 TC - 5 Persoons Tent Grijs
Leverbaar in 5 tot 7 werkdagen
1,299.00
Eurotrail Alabama Alu BTC / 4-Persoons Tent
Tijdelijk niet leverbaar
999.00
835.00
Bardani Taiga 320 RSTC / 4 Persoons Tent Beige
Leverbaar in 5 tot 7 werkdagen
499.00

We zijn allemaal mooi weer kampeerders, maar het kan voorkomen dat het een periode wat slechter weer is. Op de wat minder luxe campings waar je weinig slecht weer voorzieningen hebt ben je snel aangewezen op je eigen tent. Zeker op deze momenten kom je erachter dat een beetje extra ruimte weer heel comfortabel is. Zet je tafels en stoelen in de tent en deze is al snel gevuld. Moet je nagaan als je bagage er ook nog eens staat. Kinderen kunnen dan niet eens meer spelen. Met een extra slaapruimte is dit opgelost door hier de bagage neer te zetten.

Ook wanneer je met zijn tweeën op vakantie bent is meer slaapruimte handig. Hierbij geldt ook dat je de bagage in de extra slaapruimte kwijt kunt. Kies in dit geval voor een 4 persoons tent. Ook kun je vaak bij dit type tent, of het nu een opblaasbare tent is of een traditionele met stokken, de slaapruimtes splitsen met een tussenwandje. Een voordeel hiervan is dat je deze ook open kunt ritsen zodat je één grote slaapcabine krijgt. Het grootse voordeel is dat je op deze manier ook de wat bredere selfinflating slaapmatten gebruiken kunt. Deze zijn 150 cm breed en de meeste slaapcabines zijn maar 140 cm breed. Zo heb je met een iets grotere tent veel meer comfort.