• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie

Heb je een wat groter gezin dan kun je nog steeds lekker op vakantie gaan met een tent. Lees meer

Tenten voor grote gezinnen

Tenten met extra veel ruimte

Heb je een wat groter gezin dan kun je nog steeds lekker op vakantie gaan met een tent. Het enige waar je rekening mee moet houden is dat iedereen een fijne slaapplek heeft. Tenten met meerdere slaapcabines zijn dan de juiste keuze. Vaak kun je deze slaapcabines ook openritsen zodat je een grote slaapruimte hebt. Misschien wel net zo gezellig. Ook de leefruimtes van deze tenten zijn ruimer. Iedereen moet tenslotte toch ook de bagage kwijt kunnen en bij slecht weer moet je ook in de tent kunnen vertoeven.

Lees meer
Lijst
Foto's
Bach Wickiup 5 / 5 Persoons Tent Donkergroen
Tijdelijk niet leverbaar
1,329.00
1,099.90
Bardani Royal Prestige 460 RSC / 6-Persoons Tent
Leverbaar in 5 tot 7 werkdagen
2,899.00
2,699.00
Safarica Pacific reef 360 TC - 5 Persoons Tent Grijs
Leverbaar in 5 tot 7 werkdagen
1,199.00
Safarica Pacific reef 430 TC - 5 Persoons Tent Grijs
Leverbaar in 5 tot 7 werkdagen
1,299.00

Als we kijken naar de grotere tenten bij Kampeerwereld dan hebben we twee soorten. Familietenten die je opzet met behulp van stokken of opblaasbare familietenten. Het voordeel van de opblaastenten is dat deze relatief makkelijk en vooral snel rechtop staan. Des te sneller kun je echt genieten van de vakantie. De familietenten met stokken staan dan weer net wat strakker dan de opblaastenten. Je kunt deze net wat strakker afspannen. Voor beide type tenten geldt dat ze gemaakt zijn van (technisch)katoen. Dit houdt in dat het tentdoek ademend is. Zo heb je minder last van de warmte en ook condens is minder aanwezig. Helemaal koel en vochtvrij zal het nooit worden. Maarja, dat is nu eenmaal ook de charme van kamperen.

Naast de tenten voor grote gezinnen hebben we ook nog heel veel kleinere bijzettenten. Mocht de grootste familietent nog niet groot genoeg zijn dan kun je er ook nog voor kiezen om een of meerdere bijzettenten te gaan gebruiken. Zo weet je zeker dat iedereen een eigen slaapplek heeft en dat iedereen zijn eigen bagage bij zich kan houden. Ga je voor deze optie dan moet je wel rekening houden met het feit dat deze tenten veel ruimte in beslag nemen. Een campingplek van 100m2 is dan zeker niet meer voldoende. Benieuwd naar de tenten voor grote gezinnen, dan kun je altijd naar onze showroom komen in Ermelo om je te laten verrassen door de verschillende mogelijkheden.