• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie
Top 5 rugzakken voor een dagje uit met het hele gezin

Top 5 rugzakken voor een dagje uit met het hele gezin

De voorjaarsvakantie is weer aangebroken! Het perfecte moment om lekker op pad te gaan met je gezin. Voor je het door hebt, sleep je vaak veel spullen mee om overal goed op voorbereid te zijn. Dan is het wel zo fijn dat overal genoeg ruimte voor is in je rugzak en je die de hele dag comfortabel op je rug kunt dragen. Wij hebben 5 rugzakken voor je op een rijtje gezet voor een zorgeloos dagje uit met het hele gezin.

Ga stijlvol op pad met deze rugzak van Fjällräven! Met de 16 liter inhoud en het vierkante design, is deze perfect om een lekkere lunch en verfrissend drankje mee te nemen voor het gezin. In de lange zijvakken kun je met gemak bijvoorbeeld een Dopper fles kwijt. Ook zit er op de voorkant een ruim vak waar je wat kleinere items in kwijt kunt. Even een pauze? Het rugpand is te verwijderen om vervolgens als zitkussen te gebruiken. De toffe Känken is hip, handig in gebruik en ook nog verkrijgbaar in tal van kleuren!

Alle Fjällräven rugzakken>>

Top 5 rugzakken voor een dagje uit met het hele gezin

Een dagje uit met het gezin hoeft niet te betekenen dat je veel extra gewicht mee hoeft te sjouwen. Met deze lichtgewicht rugzak van Deuter ga je comfortabel een dagje weg. De tas met een 12 liter inhoud heeft zowel buiten als binnen vakken om alles georganiseerd op te bergen. Toch liever wat extra ruimte? De tas is ook verkrijgbaar in een 16 liter variant. Voor extra stabiliteit kun je gebruik maken van de heupband. Perfect voor wanneer je langere wandelingen gaat maken. De Deuter Speed Lite 12 is verkrijgbaar in de kleuren zwart en cranberry.

Alle Deuter rugzakken>>

Top 5 rugzakken voor een dagje uit met het hele gezin

Deze Eco-vriendelijke rugzak van Ticket To The Moon is super lichtgewicht en gemaakt van Nylon-parachute stof. Hierdoor is het materiaal supersterk waardoor je toch gemakkelijk 15 kilogram mee kunt nemen. De tas heeft een groot opbergvak, waarin je gemakkelijk een lunch en drinken voor de hele familie mee kunt nemen. Perfect voor bijvoorbeeld een dagje dierentuin of pretpark. Om je kleinere spullen georganiseerder op te bergen, kun je ook gebruik maken van deze handige organizer set!

Alle Ticket To The Moon rugzakken>>

Top 5 rugzakken voor een dagje uit met het hele gezin

Is het wat warmer buiten? Dan is de Airzone Z 20 van Lowe Alpine zeker een aanrader! Het rugpand is goed ventilerend en speciaal ontworpen voor extra draagcomfort. De heupband geeft overigens ook meer stabiliteit. Met een inhoud van 20 liter kun je dan ook alles meenemen om de dag mee door te komen. Regen verwacht? Ook dat is geen probleem! De tas heeft namelijk een geïntegreerde regenhoes. Zo kun je zorgeloos op pad. Nog veiliger op pad? Kijk dan ook eens naar deze anti-diefstal accessoires.

Alle Low Alpine rugzakken>>

Top 5 rugzakken voor een dagje uit met het hele gezin

Lekker een dagje de stad in met het gezin? Dan is deze rugzak van Pacsafe een goede match. De tas is namelijk gemaakt met een eXomesh Slashguard voering zodat deze niet doorgesneden kan worden. Ook zitten er extra beveiligen op de ritsen. Zo kun je met een veilig gevoel op pad zonder je zorgen te hoeven maken over zakkenrollers. Met een inhoud van 20 liter en veel opbergvakken is dit een ideaal reismaatje. Je belangrijke items nog beter beschermen? Dan kunnen ook deze waterdichte zakken van Proplus goed van pas komen.

Alle Pacsafe rugakken>>

Top 5 rugzakken voor een dagje uit met het hele gezin

Met een zeker gevoel op pad in een soms wat onzeker klimaat? Kijk dan eens naar deze regenhoezen. Zo haal je alles uit je dag en blijft je rugzak droog.

Assortiment regenhoezen>>

Neem ook zeker even een kijkje in ons volledige assortiment dagrugzakken. zo vind je zeker de juiste tas die past bij jouw dagje uit!

Volledig assortiment dagrugzakken>>