• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie

Binnen het assortiment van Kampeerwereld Hendriks zijn er een aantal (favoriete) koelboxen en koeltassen die volgens ons een beetje extra aandacht verdienen. Lees meer

Hendriks favoriete koelboxen

Hendriks keuze! Dit zijn onze favoriete koelboxen

Binnen het assortiment van Kampeerwereld Hendriks zijn er een aantal (favoriete) koelboxen en koeltassen die volgens ons een beetje extra aandacht verdienen. Dit kan bijvoorbeeld zijn door een bijzonder volume, een uitstekend koelvermogen of speciale extra functies. Onderstaand hebben we verschillende favoriete koelboxen bij elkaar gezet van de merken: Mestic, Mobicool en Dometic. Nieuwsgierig? Bekijk ze rustig en kijk welke het beste past bij jouw wensenpakket.

Lees meer
Lijst
Foto's
Mestic MTEC-28 Thermo-Elektrische Koelbox AC/DC
Verwachting rond 31-07-2024
84.95
74.90
Mestic MTEC-25 Thermo-Elektrische Koelbox
Tijdelijk niet leverbaar
74.95
64.90

Koelboxen en -tassen worden opgedeeld in twee categorieën, namelijk de passieve en actieve koelboxen. Passieve koelboxen hoeven niet aangesloten te worden op elektriciteit of gas. Het voordeel daarvan is dat je een stuk flexibeler bent en je drankje op veel verschillende locaties een stukje langer koud blijft. Het nadeel is dat ze iets minder goed koelen dan actieve koelboxen welke wel op elektriciteit of gas aangesloten kunnen worden. Het fijne daarvan is dat ook na een lange zomerse dag buiten werken of vakantie vieren, je welverdiende biertje nog steeds lekker koud is. 

Wat maakt het prijsverschil tussen die koelboxen nou zo groot? Dat komt door de verschillende koelmogelijkheden. Een thermo elektrische koelbox koelt 18/20 graden kouder dan zijn buitenomgeving. Is het 30 graden op de camping, dan is je koelbox dus 10 graden. Een compressor koelbox daarentegen kan koelen tot -10°C ongeacht de temperatuur van zijn buitenomgeving. Dit is ideaal wanneer je eropuit trekt naar de warmere vakantielanden! Hybride koelboxen kunnen aangesloten worden op 12V, zoals in de auto, en koelen dan net als elektrische  koelboxen. Wanneer je de hybride koelbox aansluit op 230V dan koelt deze hetzelfde als een compressor koelbox.