Voor 17.00 uur besteld?
Vandaag verstuurd!
Gratis verzending vanaf €35.-*

Dé online bergsportwinkel

Passie voor bergsport

Bij Outdorado.com houden we er van om de bergen in te gaan. Outdorado is dan ook een toonaangevende bergsportwinkel die ontstaan is uit de passie voor bergsport en lichtgewicht kamperen. Uitgegroeid tot één van de bekendere klim- en bergsportspecialisten proberen wij jou te voorzien van de beste gear.

Het Outdorado team bestaat uit enthousiaste en specialistische bergsporters, die altijd op zoek zijn naar het beste assortiment. Mede door onze fysieke bergsportwinkel in Ermelo en onze ervaring, kunnen wij ook het beste advies voor jouw situatie bieden. Of je nu een beginnende- of doorgewinterde bergsporter bent, wij staan voor je klaar.

Onze merken

Wij vinden de samenstelling van ons assortiment heel belangrijk. Daarom voeren wij een aantal kwalitatieve merken; zoals Black Diamond, Petzl, Exped en Beal. Ook voeren wij een aantal onbekendere merken, die kwalitatief aan onze eisen voldoen.

Lichtgewicht kamperen

Naast de bergsport houden wij ook van lichtgewicht kamperen, wandelen, trekkingen en huttentochten. Eigenlijk zijn we gewoon graag buiten te vinden. Dit is niet altijd mogelijk, maar door Outdorado zijn we er wel altijd mee bezig. Dat maakt het een stuk dragelijker.

Ons assortiment is er dan ook op gericht om op pad te kunnen gaan met zo min mogelijk grammen. Zo hebben wij bijvoorbeeld het grootste assortiment MSR tenten in Nederland. Wij proberen dan ook nooit de kwaliteit uit het oog te verliezen. Wij staan achter onze producten en hebben ervaring met veel producten in ons assortiment.

Passie sinds 2007

Outdorado.com is opgericht in 2007. Wij vonden dat er in Nederland online nog maar weinig specialistisch bergsportmateriaal beschikbaar was. In de jaren daarna zijn we hard gegroeid en in 2014 zijn we ondergebracht bij Kampeerwereld Hendriks in Ermelo. Hier heeft Outdorado de kans gekregen om een fysieke bergsportwinkel op te zetten. De producten uit ons lichtgewicht assortiment staan in de rest van de showroom uitgesteld.

Lees meerLees minder