• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie
Adventure Food

De gerechten van Adventure Food zijn speciaal ontwikkeld voor lichtgewicht kamperen en expedities, maar zijn ook zeer geschikt voor de gewone buitensporter! Energie is erg belangrijk tijdens een tocht, maar smaak wordt hier vaak bij vergeten. Lees meer

Adventure Food

Adventure Food wordt veel gebruikt door iedere buitensporter

De gerechten van Adventure Food zijn speciaal ontwikkeld voor lichtgewicht kamperen en expedities, maar zijn ook zeer geschikt voor de gewone buitensporter! Energie is erg belangrijk tijdens een tocht, maar smaak wordt hier vaak bij vergeten. Bij Adventure Food staan factoren als voedingswaarde, smaak en gebruiksgemak centraal. Zo is er een groot assortiment aan gerechten, zowel vegetarisch en niet vegetarisch. Je hoeft natuurlijk niet op avontuur om Adventure Food te eten, dit kan je ook gewoon thuis doen door er een leuke culinaire twist aan te geven.

Lees meer
Lijst
Foto's
Adventure Food Nasi Cashew Maaltijd
Tijdelijk niet leverbaar
5.29
Adventure Food Muesli Krokant Ontbijt
Tijdelijk niet leverbaar
3.99
Adventure Food Een portie Mixed Vegetables
Tijdelijk niet leverbaar
3.95
3.29

Door de hoeveelheid van smaken is aan iedereen gedacht bij het ontwikkelen van Adventure Food. Er zijn verschillende vleesmaaltijden, zoals bijvoorbeeld pasta carbonara, chilli con carne en ook curry met kip. Ook voor diegene die geen vlees eten is er ruime keuze binnen het aanbod van Adventure Food. Wat dacht je bijvoorbeeld van pasta met kaas en champignon of een heerlijke groenteschotel. Allemaal net zo voedzaam als gerechten met vlees. Je kan een heerlijke maaltijd zelfs nog afsluiten met een dessert van Adventure Food. Vanille dessert of doe eens gek en neem chocolademousse. En met een keuze aan verschillende ontbijtjes is het aanbod van Adventure Food echt helemaal compleet.

Tegenwoordig zijn de zakjes voedsel gericht op 1 persoon. Zo kan een ieder voor zich de lekkerste maaltijden meenemen. Ook is het nu makkelijker om water te koken en in de zakjes te gieten. Want wat is er nu nog lekkerder dan een verdiende maaltijd uit het zakje te nuttigen. Naast het gebruiksgemak is ook de inkoop en productie beter te overzien wanneer er alleen 1 persoons maaltijden zijn. De inkoop kan je groter doen en hiermee de prijs omlaag brengen. Het resultaat hiervan is dat Adventure Food een van de goedkopere merken is zonder op kwaliteit van smaak in te leveren.