• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie

Bij Adventure Food wordt niet stil gezeten en zo nu en dan worden er nieuwe smaken op de markt gebracht of bekende vertrouwde smaken met een vernieuwde receptuur. Lees meer

Adventure Food Vegetarisch

Vegetarisch Adventure Food voor iedereen

Bij Adventure Food wordt niet stil gezeten en zo nu en dan worden er nieuwe smaken op de markt gebracht of bekende vertrouwde smaken met een vernieuwde receptuur. Door deze veranderingen zijn er nu meer vegetarische maaltijden dan eerder van Adventure Food. Ondanks dat de maaltijden vegetarisch zijn hebben deze wel een smaakvolle en rijke inhoud. Smaken zijn goed op elkaar afgestemd en de ingrediënten zijn zorgvuldig geselecteerd. Omdat deze vegetarische maaltijden zo goed en vooral ook lekker zijn kan iedereen hiervan genieten. Ook als je geen vegetariër bent kun je vol raken van deze maaltijden. Sterker nog, een vegetarische maaltijd kan ook een verfijnde afwisseling zijn.

Lees meer

Op reis heb je niet altijd de luxe om lekker uit eten te gaan. Sterker nog ergens een kop koffie krijgen kan al een luxe zijn. Met de maaltijden van Adventure Food kun je een compleet menu uit het zakje toveren en op tafel zetten ook voor vegetariërs. Maaltijden gevuld met lekker veel groenten en op smaak gebracht met allerlei soorten kruiden en specerijen. Een Marokkaanse Couscous, Quinoa à la Mexico of een tropisch rijst dessert. Ook kun je natuurlijk afwisselen met de niet vegetarische maaltijden om zo smaken af te wisselen. Uiteraard niet voor de vega's. Wil je de vegetarische maaltijden nog extra aanvullen dan kun je er altijd wat rijst bij koken of misschien wel een handje noten toevoegen naar eigen smaak.

Niet alleen vegetarische maaltijden zijn verkrijgbaar van Adventure Food maar er zijn een aantal van deze maaltijden veganistisch. Dit houdt in dat deze maaltijden geen dierlijke ingrediënten hebben. Of dit een gemis is valt te betwisten, feit is wel dat ook deze maaltijden heerlijk zijn. Een van de vegan maaltijden is het Tropisch rijst dessert. Heerlijk romig met frisse fruit smaken en kokos. Ideaal om de maaltijd mee af te sluiten of als warm tussendoortje in plaats van de standaard energie repen. Een echte tropische verrassing.