• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie
Mobicool

Mobicool is opgericht in 1991 met een simpel idee: koelboxen produceren die gemakkelijk in gebruik zijn, goede prestaties leveren, relatief compact zijn en er ook nog eens goed uitzien. Lees meer

Mobicool

Met Mobicool neem je de luxe van thuis mee naar de camping

Mobicool is opgericht in 1991 met een simpel idee: koelboxen produceren die gemakkelijk in gebruik zijn, goede prestaties leveren, relatief compact zijn en er ook nog eens goed uitzien. Daarbij zijn de koelboxen van Mobicool breed inzetbaar en hebben zij een goede prijs/kwaliteitsverhouding. Het merk is dan ook wereldwijd een grote speler op het gebied van koelboxen en koeltassen.  Ook op de camping zijn de elektrische koelboxen van Mobicool een uitkomst en heb je zo de luxe van thuis. Geen bedorven etenswaren en altijd een gekoeld drankje. Onderweg, thuis of op de camping; een koelbox van Mobicool komt altijd van pas!

Lees meer
Lijst
Foto's

De koelboxen van Mobicool zijn er in twee categorieën, de thermo-elektrische en de compressor koelboxen. Beide categorieën werken op 230 Volt en hebben daarnaast vaak nog een extra mogelijkheid voor 12 Volt waardoor je ze ook onderweg kan gebruiken. Zoveel mensen, zoveel wensen. De koelboxen van Mobicool zijn verkrijgbaar in verschillende modellen. Thermo-elektrische koelboxen maken doorgaans wat meer lawaai, is het koelvermogen afhankelijk van de omgevingstemperatuur en zijn ze wat goedkoper in aanschaf. Compressor koelboxen daarentegen zijn een stuk geluidlozer, is het koelvermogen niet afhankelijk van de omgevingstemperatuur en zijn wat duurder in aanschaf.

Voor wie kampeert zal het merk Mobicool niet onbekend in de oren klinken. Veel kampeerders kennen de B40 koelbox, tegenwoordig wordt deze de MB40 genoemd. Bij deze zogenaamde hybride koelbox heeft Mobicool zowel de compressor als de thermo elektrische functie toegepast. Deze ruime koelbox biedt net dat beetje extra luxe op de camping. Hiermee heeft Mobicool wel bewezen dat zij begrijpen wat de reiziger nodig heeft. Wil je meer weten over de types koelboxen en de verschillen daartussen? Hier hebben wij de informatie over koelboxen voor je op een rijtje gezet.