• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie

Tijdens je verblijf op de camping wil je natuurlijk wel je eten en drinken kunnen koelen. Lees meer

Mobicool koelboxen

Wat koel is, moet koel blijven in je Mobicool koelbox

Tijdens je verblijf op de camping wil je natuurlijk wel je eten en drinken kunnen koelen. Zo bederft het minder snel en blijft het lekker fris. Met het assortiment Mobicool koelboxen bij kampeerwereld.nl bieden we hier een goede oplossing voor. De koelboxen variëren in grootte en kunnen afhankelijk van het type tot wel -15 °C koelen. De Mobicool koelboxen zijn elektrisch en kunnen aangesloten worden op 230 Volt, sommige op 12 Volt. Een aantal koelboxen heeft zelfs stekkers voor beide aansluitingen. Zo kan je zowel in de auto als op de camping het eten en drinken koel houden.

Lees meer
Lijst
Foto's

De Mobicool koelboxen bestaan uit twee categorieën. De thermo-elektrische koelboxen zijn uitgerust met een ventilator en maken hierdoor vaak iets meer geluid. Ook is het koelvermogen van deze koelboxen afhankelijk van de omgevingstemperatuur. Het voordeel is wel dat thermo-elektrische koelboxen vaak licht en compact zijn. De compressor koelboxen zijn een stuk groter en zwaarder. Zij zijn echter een stuk geruislozer en zijn niet afhankelijk van de omgevingstemperatuur. Naast de Mobicool koelboxen zelf kan je bij ons ook terecht voor aan aantal reserveonderdelen voor je koelbox. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een deksel of een aansluitsnoer. Zo houd jij ook op vakantie het hoofd koel!

Bij een Mobicool koelbox ben je ervan verzekerd dat deze robuust, betrouwbaar en gebruiksvriendelijk is. Ieder model heeft zo zijn eigen specifieke eigenschappen zodat er voor iedere reiziger wel een geschikte koelbox is. Zo zijn er modellen die zowel horizontaal als verticaal neergezet kunnen worden, handig als je maar een beperkte ruimte hebt. Maar ook zijn er koelboxen waar met gemak een 2 liter fles in past. Welk model je ook uitkiest; voor alle koelboxen van Mobicool geldt dat wanneer je de koelbox uitzet, je eten en drinken nog lang koud blijft!