• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie

Misschien ken je het wel, je krijgt het maar niet warm en je voelt kou vanuit de slaapmat komen. Lees meer

Losse slaapmat hoezen

Niet meer bibberen van de kou met een slaapmat hoes!

Misschien ken je het wel, je krijgt het maar niet warm en je voelt kou vanuit de slaapmat komen. Doordat koude straling vanuit de grond de lucht in de mat afkoelt zal jij het ook niet snel meer warm krijgen. Een losse slaapmat hoes is dan de oplossing! Slaapmat hoezen bieden veel comfort, dankzij de hoge isolatiewaarde zal koude straling vanuit de grond niet gemakkelijk de mat intrekken. De hoezen worden om de gehele luchtmatras geritst, hierdoor is de hele mat ingepakt met isolatie. Zo krijgt koude lucht weinig kans en kan jij de hoezen gemakkelijk om en van de slaapmat ritsen.

Lees meer

Natuurlijk doet een losse slaapmat hoes meer dan alleen isoleren. Hij is namelijk ook de verdediger van je slaapmat. De hoes beschermt je mat tegen scherpe spullen, vuil en vocht. Hierdoor zal de mat minder snel lek en/of vies raken. Dankzij de ritssluiting kan jij namelijk de hoes er eenvoudig ervan afhalen en zelf wassen. Doe dit met de hand of wasmachine, kijk hiervoor op het etiket van de hoes. Je slaapmat zelf blijft door een losse hoes mooi schoon. Met een slaapmat hoes verleng je de levensduur van je slaapmat waardoor jij jaren lang lekker zal slapen!

Een slaapmat hoes is vaak gemaakt van een zacht en comfortabel materiaal. Hierdoor beschermt de slaapmat cover niet alleen tegen kou, vuil en scherpe dingen maar verhoogt hij ook nog eens het slaapcomfort. Dankzij het comfortabele materiaal en isolerende werking slaap jij nog wat lekkerder op je luchtmatras dan dat jij daarvoor al deed. Het verschil zal je direct merken bij gebruik! De hoezen zijn over het algemeen allemaal rekbaar gemaakt. Hierdoor kan een losse hoes om meerdere typen slaapmatten heen. Enkele hoezen beschikken over vertelbare straps waardoor ze ook om de wat smallere slaapmatten passen.