• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie

Op de camping wil je net zo comfortabel slapen als thuis. Lees meer

2 persoons slaapmatten

Slaap extra comfortabel met een 2 persoons slaapmat

Op de camping wil je net zo comfortabel slapen als thuis. Met deze 2 persoons slaapmatten kom je een heel eind in de goede richting. Het zijn dan wel geen boxsprings, maar deze slaapmatten krijg je wel ingepakt mee op vakantie. Dat is ook het mooie aan deze slaapmatten. Ondanks dat deze breder zijn dan de standaard slaapmatten zijn ze nog wel compact op te bergen om mee te nemen op reis. Eenmaal thuis kun je deze slaapmatten ook prima gebruiken als logeerbed zodat de logees ook bijna net zo lekker slapen als thuis.

Lees meer
Lijst
Foto's
Keuzehulp slaapmatten V2
Exped LuxeMat Duo LW+ Slaapmat Donkergrijs
Tijdelijk niet leverbaar
529.95
476.99
Outwell Flock Classic Double Luchtbed Zwart
Tijdelijk niet leverbaar
40.95
36.95

Voor het gebruiksgemak zijn de meeste 2 persoons slaapmatten zelf opblazend. Dit scheelt je werk bij het inrichten van je kampeerplek. Naast dat de slaapmatten selinflating zijn liggen deze ook bijna als een echt matras. Dankzij de schuimkern vormt de slaapmat zich naar je lichaam en geeft deze de beste ondersteuning. Een bijkomend voordeel van dit schuim is dat selfinflating slaapmatten veel demping geven. Wanneer je naast elkaar ligt voel je de ander bijna niet liggen. Op een traditioneel luchtbed word je gelanceerd als de ander zich omdraait. Bij deze 2 persoons slaapmatten heb je daar geen last van. Ook isoleren deze slaapmatten dankzij het schuim als de beste en heb je geen koude nachten meer.

Tegenwoordig zijn de 2 persoons slaapmatten gemaakt van een hoge kwaliteit. Dit geldt niet alleen voor de binnenkant, maar ook voor de buitentijken. Bij de betere merken zie je dat de onderkant van een dikker materiaal gemaakt is dan de bovenkant. Dit om slijtage tegen te gaan en om ervoor te zorgen dat er een stretch stof in de boventijk gebruikt kan worden voor nog meer ligcomfort. Ook zijn de laatste jaren de ventielen aangepakt. Deze werken nu op een nog betere manier om ook het oprollen zo makkelijk mogelijk te maken.