• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie

Een tafel is een onmisbaar onderdeel van je kampeeruitrusting. Lees meer

Crespo tafels

De Crespo tafels zijn licht in gewicht en staan stabiel

Een tafel is een onmisbaar onderdeel van je kampeeruitrusting. Aan de campingtafel wordt immers niet alleen gegeten, ook een spelletje spelen, afwassen en borrelen horen erbij. Ook in de campingtafel serie maakt Crespo gebruik van hoogwaardige materialen waardoor de tafels veel weersomstandigheden kunnen trotseren. De Crespo tafels zijn licht in gewicht en staan stabiel op bijna elke ondergrond. Bovendien zijn de meeste tafels compact mee te nemen wat voor veel kampeerders een must is. Er is gedacht aan de benodigdheden van de kampeerder bij het ontwerpen van de tafels. Zo passen ze uitstekend bij iedere kampeerder.

Lees meer
Lijst
Foto's

Bij alle Crespo tafels zijn de poten traploos instelbaar en een aantal modellen zijn zelfs voorzien van extra voetjes waardoor de tafel op elke ondergrond stevig zal staan. Niets is immers vervelender dan wanneer je drankje en hapje van tafel glijden. De tafelbladen van Crespo zijn uniek in hun soort. Crespo heeft namelijk zelf het tafelblad ontwikkeld waardoor de tafelbladen watervast, hittebestendig en krasvast zijn. Deze eigenschappen maken de tafelbladen van Crespo zo uniek en daarom zijn ze ook zo geschikt voor het gebruik op de camping. Zo kan je zorgeloos genieten van het buitenleven!

Sommige tafels van Crespo zijn groot genoeg om er ruim met meerdere personen aan te zitten. Ondanks deze afmetingen zijn ook deze tafels nog steeds compact op te bergen. De poten van de tafels klap je eenvoudig in en deze vallen weg onder het tafelblad. Op deze manier hoef je alleen het tafelblad formaat op te bergen tijdens het vervoer of opslag. In de meeste caravans en campers is hier met gemak ruimte voor te vinden. Op deze manier kan je de tafel ook thuis gebruiken wanneer je net even wat meer nodig hebt.

Crespo gebruikt melamine voor de tafelbladen, wat is dit voor materiaal?

Melamine is een soort samengeperst kunststof. De beste vergelijking met dit materiaal is het kunststof board dat ze gebruiken aan de buitengevels van huizen. Dit betekent dat het extreem duurzaam is en dus wel tegen wat weerelementen kan.

De pootjes van mijn Crespo tafel zitten niet stevig vast, wat kan ik hieraan doen?

Daar is een hele simpele oplossing voor. Helaas wordt dit vanuit de fabriek nog wel eens vergeten. Het klepje waarmee je de stelpoot vast zet kan ronddraaien. Als de poten te los zitten is het een kwestie van de klepjes ronddraaien tot ze wat vaster zitten. Begin met een halve draai, vaak is dit al voldoende. Zo niet? Herhaal dit dan nog een keer. Hij moet wel vast genoeg zitten zodat je poot blijft zitten, maar het klepje moet nog wel in te klappen zijn.